ΕΚΤΑΚΤΟ:Απέδρασαν κατάδικοι-Πυροβολισμοί-Συνδρομή ΗΕ

Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσαν οι δεσμοφύλακες των Κεντρικών Φυλακών για τον εντοπισμό κρατούμενου που απέδρασε από τις Κεντρικές Φυλακές. Είχε αποδράσει και δεύτερος κρατούμενος ο οποίος όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη νωρίτερα.

Συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν γύρω στις 18:10 όταν σήμανε συναγερμός για απόδραση καταδίκων από τις Κεντρικές Φυλακές.Άμεσα, οι δεσμοφύλακες «χτένισαν» την περιοχή και λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη

ο ένας εκ των δύο καταδίκων.

Απο τον πύργο των Κεντρικών Φυλακών ρίφθηκαν πυροβολισμοί. Οι αρχές των Φυλακών έχουν ειδοποιήσει την Αστυνομία προκειμένου να συνδράμει στην επιχείρηση εντοπισμού του κατάδικου.

Δείτε εδώ: Αυτός είναι ο καταζητούμενος κατάδικος που απέδρασε

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό ενώ οι αρχές των Φυλακών σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο κατάδικος να κρύβεται στην γύρω περιοχή και με "σύμμαχο" το σκότος να μην μπορεί να γίνει αντιληπτός.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για δυο άνδρες Ελληνοπόντιους.

Νεότερη ενημέρωση

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του SigmaLive οι αρχές της ΚΔ έχουν ζητήσει την συνδρομή και των Ηνωμένων Εθνών για εντοπισμό του κατάδικου που απέδρασε. Έχοντας κατά νου την περιοχή όπου βρίσκονται οι Κεντρικές Φυλακές (Άγιος Ανδρέας) δεν αποκλείεται ο καταζητούμενος κατάδικος, να διέφυγε στα κατεχόμενα.

Keywords
Τυχαία Θέματα