Εκστρατεία για παράνομη χρήση αφορολόγητου πετρελαίου

Εκστρατεία Τμήματος Τελωνείων Επαρχίας Λεμεσού για παράνομη χρήση αφορολόγητου πετρελαίου.

Επιχείρηση εντός του Λιμανιού Λεμεσού για εντοπισμό παράνομης χρήσης αφορολόγητου πετρελαίου (αγροτικού, βιομηχανικού και πετρελαίου θέρμανσης), διοργάνωσαν λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση

του Τμήματος Τελωνείων, ελέγχθηκαν συνολικά 25 πετρελαιοκίνητα οχήματα. Σε ένα όχημα εντοπίστηκε στο ντεπόζιτο καυσίμων του πετρέλαιο θέρμανσης και κατασχέθηκε από το Τμήμα Τελωνείων.

Τα διαπραχθέντα αδικήματα έτυχαν εξώδικου συμβιβασμού. Ο φόρος κατανάλωσης της ποσότητας του πετρελαίου που αποφεύχθηκε έχει εισπραχθεί, καθώς και ποσό για την απόδοση του οχήματος που κατασχέθηκε. Εισπράχθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των €1.500, ενώ το κατασχεθέν όχημα επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.

Επίσης, χθες, λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων, διοργάνωσαν επιχείρηση σε ορεινά χωριά της Επαρχίας Λεμεσού για εντοπισμό παράνομης χρήσης αφορολόγητου πετρελαίου (αγροτικού, βιομηχανικού και πετρελαίου θέρμανσης).

Ελέγχθηκαν συνολικά 16 πετρελαιοκίνητα οχήματα. Σε δύο οχήματα εντοπίστηκε στο ντεπόζιτο καυσίμων τους πετρέλαιο θέρμανσης και κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.

Τα διαπραχθέντα αδικήματα έτυχαν εξώδικου συμβιβασμού. Ο φόρος κατανάλωσης της ποσότητας του πετρελαίου που αποφεύχθηκε έχει εισπραχθεί, καθώς και ποσά για την απόδοση των οχημάτων που κατασχέθηκαν. Εισπράχθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των €2.250, ενώ τα κατασχεθέντα οχήματα επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα