Εκπτώσεις και προσφορές καταστημάτων - Όσα πρέπει να ξέρετε

Συνεχίζονται οι προσφορές στα καταστήματα, οι οποίες ξεκίνησαν πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των γιορτών. Οι καταστηματάρχες πλέον δεν υποχρεούνται να βάζουν εκπτώσεις μετά τα Φώτα όπως τα προηγούμενα χρόνια, αφού η νομοθεσία έχει καταργηθεί.

Σε γενικές γραμμές, η αγορά κινήθηκε σε αρκετά ικανοποιητικά επίπεδα συγκριτικά με άλλες χρονιές.

Το SigmaLive

επικοινώνησε για το θέμα με τον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Καταναλωτών Γιώργο Στυλιανού, ο οποίος, αφού ανέφερε ότι πλέον δεν υπάρχει πολιτική για τις εκπτώσεις, σημείωσε ότι υπάρχουν κάποιες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που διατηρούν την παλιά πολιτική, των εκπτώσεων, δηλαδή, μετά τις γιορτές των Φώτων.

Ποια καταστήματα κλείνουν την Τρίτη – Όσα πρέπει να ξέρετε

Αρκετά μαγαζιά έχουν ήδη εκπτώσεις, τύπου γιορτινών προσφορών, και αναμένεται να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι αυτή την εβδομάδα, ανέφερε ο γενικός γραμματέας της ΠΟΒΕΚ Στέφανος Κουρσάρης. Ο κ. Κουρσάρης σημείωσε ότι κινήθηκε περισσότερο φέτος η αγορά, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με είδη πρώτης ανάγκης.

Οι προσφορές των καταστηματαρχών, είπε, θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα και μέχρι το τέλος της εορταστικής περιόδου θα μεγαλώσουν οι προσφορές. Αυτό που συστήνει, ωστόσο, η ΠΟΒΕΚ, όπως κάθε φορά, είναι να προσέχουν οι καταναλωτές και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες, έχοντας πάντα κατά νου ότι δεν έχει τόση σημασία η τιμή, αλλά η ποιότητα των προϊόντων που αγοράζουν.

Την προσοχή, εξάλλου, του κοινού για τις αγορές, συστήνει και ο Σύνδεσμος Καταναλωτών, ο οποίος καλεί τους καταναλωτές αν εντοπίσουν κάτι ύποπτο ή κάτι παράνομο όπως προβούν άμεσα σε καταγγελία προς τον Σύνδεσμο μέσω της ιστοσελίδας, αλλά και μέσω του Υπουργείου Εμπορίου και της Υπηρεσίας Καταναλωτή.

Τέλος,από σήμερα,δωρεάν πλαστικές σακούλες σε σουπερμάρκετ

Keywords
Τυχαία Θέματα