Πανέτοιμοι για το πρώτο διπλό του 2018

Νέα σελίδα σήμερα για την Ανόρθωση, για το νέο έτος, με το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς να βρίσκει την "Κυρία" εκτός "Αντώνης Παπαδόπουλος" και συγκεκριμένα στο Μακάρειο για τον αγώνα με τη Δόξα. Όλοι παρουσιάζονται πανέτοιμοι για το πρώτο διπλό του 2018.

Με μοναδικό πρόβλημα τον τιμωρημένο Ζοάο Βίκτορ, ο Ρόνι Λέβι κατέστρωσε το τελικό του πλάνο απόδρασης από το Μακάρειο για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος και την 11η της νίκης στο φετινό μαράθωνιο. Κόντρα στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος Δόξα, η Ανόρθωση θέλει να πανηγυρίσει το διπλό και να

επιστρέψει στη Λάρνακα με τους τρεις βαθμούς και στην κορυφή με 39, αφήνοντας στο -2 την ΑΕΚ. Υπάρχει μία μικρή αγωνία για το πως θ' αντιδράσει η Ανόρθωση μετά την πρώτη της ήττα αλλά και το μεγάλο διάστημα της διακοπής.

Ο Ισραηλινός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τη συνταγή του διπλού, μένει να δούμε όμως αν ο ποδοσφαιριστές επιβληθούν της Δόξας όπως είχε γίνει και στον πρώτο γύρο. Αν η Ανόρθωση επιθυμεί να παραμείνει μέχρι τέλους σε τροχιά τίτλου, τότε παιχνίδια όπως τα σημερινά θα πρέπει να κερδηθούν, αν και γνωρίζει εκ των προτέρων ότι η Δόξα έβαλε σε αρκετούς μπελάδες φέτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα