«Έκλεισε» Μίνα η Μπαρτσελόνα

Μία αναμενόμενη μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα βαίνει προς την οριστική ολοκλήρωσή της, καθώς ο Γέρι Μίνα της Παλμέιρας θα συνεχίσει την καριέρα του στους Καταλανούς.

Μπορεί η μεταγραφολογία να κινείται γύρω από τα σήριαλ της απόκτησης των Κουτίνιο και Ντεμπελέ, ωστόσο και τους δύο μεσοεπιθετικούς φαίνεται πως προλάβαινε ένας αμυντικός.

Ο λόγος για τον Γιέρι Μίνα, τον 22χρονο Κολομβιανό κεντρικό αμυντικό για τον οποίο η Μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με την Παλμέιρας όπως επισημαίνει σε σημερινό ρεπορτάζ της η έγκυρη σε θέματα των «μπλαουγκράνα» Sport.

Σύμφωνα

με το εν λόγω δημοσίευμα η Μπαρτσελόνα είχε δυνατότητα βάσει συγκεκριμένης οψιόν να αποκτήσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή καταβάλλοντας στους Βραζιλιάνους το ποσό των εννέα εκατομμυρίων ευρώ πράγμα που τελικά θα πράξουν. Ουσιαστικά, πρόκειται για μία κίνηση με μακροπρόθεσμο στόχο και προοπτική, καθώς εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας ένας φέρελπις αθλητής σε μία θέση που «πονάει» η Μπαρτσελόνα.

Βέβαια, ο ύψους 1.95 Μίνα θα παραμείνει τουλάχιστον μέχρι το Δεκέμβριο του 2017 στην Παλμέιρας και κατόπιν θα αποφασιστεί το μέλλον του. Ο Μίνα είναι διεθνής με την εθνική Κολομβίας (9 συμμετοχές με τρία γκολ) και τη φετινή σεζόν έχει βρει δίχτυα τέσσερις φορές σε συνολικά 18 παρουσίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα