Έκλεισαν την 8άδα Μπαρσελόνα και Γιουβέντους

Ζευγάρωσαν τις νίκες τους επί Μάντσεστερ Σίτι και Μπορούσια ΝτόρτμουντΜπαρσελόνα και Γιουβέντους συμπλήρωσαν την οκτάδα και αύριο μαζί με τις Μπάγερν, Ρεάλ, Πόρτο, Π.Σ.Ζ., Ατλέτικο Μαδρίτης και Μονακό θα βρεθούν στην κληρωτίδα των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Μπαρσελόνα νίκησε με 1-0 τη Μάντσεστερ Σίτι και πέρασε με συνολικό σκορ 3-1. Ακόμη πιο εμφαντική η πρόκριση της Γιουβέντους, που πήρε σημαντικό διπλό με 3-0 μέσα στο Ντόρτμουντ. Η κλήρωση για τους 8 δεν έχει οποιουσδήποτε διαχωρισμούς. Κάθε ομάδα θα έχει εφτά υποψήφιους αντιπάλους, ανεξάρτητα

χώρας και ανεξάρτητα αν ομάδες είχαν συναντηθεί στη φάση των ομίλων, όπως η Ατλέτικο με τη Γιουβέντους και η Μπαρσελόνα με την Π.Σ.Σ.Μπαρσελόνα-Μαν. Σίτι 1-0 (2-1)Η Μπαρσελόνα δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Δεν είχε μόνο το 2-1 του πρώτου αγώνα, ήταν σαφέστατα καλύτερη ομάδα. Η υπεροχή της στο πρώτο μέρος ήταν εμφανής (δύο δοκάρια) και καρποφόρησε στο 31΄ με γκολ του Ράκιτιτς. Η Σίτι αντέδρασε στην επανάληψη, έκανε δύο καλές φάσεις με Αγουέρο, Μίλνερ, αλλά την ίδια ώρα ευκαιρίες έχασε και η Μπαρσελόνα. Η Σίτι είδε πάντως τις ελπίδες της να αναπτερώνονται στο 76΄, όταν κέρδισε πέναλτι με τον Αγουέρο. Όμως ο Τερ Στέγκεν είπε όχι στον Αργεντινό από τα 11 βήματα. Ο Σοάρες σημάδεψε το δοκάρι στο 86'.Ντόρτμουντ-Γιουβέντους 0-3 (1-2)Η Γιουβέντους βρήκε τον καλύτερο τρόπο να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα. Σκόραρε πριν καλά καλά ζεσταθούν οι δύο ομάδες με τον Τέβες στο 3' και πήρε έτσι πλήρως τα ηνία του παιχνιδιού. Η Ντόρτμουντ δεν αντέδρασε ουσιαστικά ποτέ (κάποιες προϋποθέσεις) και η Γιούβε έφτασε τελικά σε θρίαμβο. Στο 70΄ ο Μοράτα έκανε το 2-0 και δέκα λεπτά πιο ύστερα ο Τέβες το 3-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα