Έκκληση Άντρου για υπευθυνότητα μετά το retweet Χαννίδη

Έκκληση για υπευθυνότητα στους υποψήφιούς του, έκανε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, μετά το σάλος που προκλήθηκε από retweet του Μάριου Χαννίδη.

Θα είμαστε πολύ έντονοι σε τέτοιες συμπεριφορές, είπε χαρακτηριστικά, στις Τομές στα Γεγονότα του Σίγμα.

Χθες, με μια λακωνική ανακοίνωση το ΑΚΕΛ είχε καταδικάσει την τοποθέτηση του υποψήφιου βουλευτή του κόμματος του.

"Το ΑΚΕΛ καταδικάζει

την ανάρμοστη συμπεριφορά του Μάριου Χαννίδη όπως αυτή καταγράφηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης" αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωσή του.

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΑΚΕΛ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Ράδιο Πρώτο "Όλα στο Φώς" με την Κατερίνα Χριστοφίδου και ενημερώθηκε on air για την εν λόγω ανακοίνωση.

Παρερμηνεύτηκε το retweet

Πάντως, ο ίδιος χαρακτήρισε το retweet που έκανε ως παρερμηνεία. Μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας, στις «Τομές στα Γεγονότα» ο Μάριος Χαννίδης, ξεκαθάρισε πως προκλήθηκε σάλος χωρίς να τίθεται θέμα «Στο πρώτο κομμάτι που αφορά το εάν είναι φλώροι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, φαίνεται ξεκάθαρα ότι το έγραψα χαριτολογώντας. Θέλω να τονίσω πως έχω καταδικάσει το δεύτερο μέρος περί θανάτου"», είπε.

Στην συνέχεια δήλωσε πως είναι «απρεπές να αναπαράγεται το θέμα και να λέγονται πράγματα που δεν ειπώθηκαν». Διευκρίνισε, ωστόσο, πως «Εαν ορισμένοι θέλουν να δώσουν στο εν λόγω ζήτημα πολιτική διάσταση, εγώ δεν πρόκειται να συμμετάσχω».

Keywords
Τυχαία Θέματα