Εκδήλωση αποφοίτων ΜΒΑ του πανεπιστημίου Κύπρου

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η βραδιά επανασύνδεσης και δικτύωσης που διοργάνωσε η Ομάδα Πρωτοβουλίας των Αποφοίτων του Προγράμματος MBA του Πανεπιστημίου Κύπρου για την κοινότητα των αποφοίτων του Προγράμματος. Ήδη, από την έναρξη του Προγράμματος ΜΒΑ το 2006 έχουν αποφοιτήσει πέραν των 800 ατόμων από 52 διαφορετικές χώρες, με αρκετά από αυτά να κατέχουν σήμερα σημαντικές διοικητικές

θέσεις στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 14 Νοεμβρίου, στη Λευκωσία και, κατά τη διάρκεια της, απόφοιτοι του Προγράμματος ΜΒΑ είχαν την ευκαιρία να επανασυνδεθούν ή να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν επιχειρηματικές και άλλες ιδέες, και να προγραμματίσουν μελλοντικές ενέργειες που θα ενισχύσουν τον ρόλο των αποφοίτων. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους διδάσκοντες στο Πρόγραμμα και να ανταλλάξουν απόψεις για την περαιτέρω επιτυχία του.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν, εκ μέρους των Διευθυντών του Προγράμματος ΜΒΑ, ο Καθηγητής Ηρακλής Βλαδιμήρου και, εκ μέρους της Ομάδας Πρωτοβουλίας των Αποφοίτων του Προγράμματος, ο κος Αλέξιος Στεφανίδης και η κα Γεωργία Κατσιφαράκη. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκαν σύντομες παρουσιάσεις αποφοίτων του Προγράμματος που αφορούσαν την σταδιοδρομία τους μετά την απόκτηση του τίτλου ΜΒΑ, οι οποίοι επιβεβαίωσαν την θετική συμβολή αυτού για την προσωπική, κοινωνική, και επαγγελματική ανέλιξη τους.

Κοινή διαπίστωση όλων μετά το πέρας της εκδήλωσης ήταν ότι τέτοιες συναντήσεις συνεισφέρουν στην σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των αποφοίτων του Προγράμματος ΜΒΑ, που μόνο ευεργετικά αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει.

Στη φωτογραφία οι απόφοιτοι μας, Δημήτρης Δημητρίου και Δημήτρης Παπαλουκάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα