Εκδηλώσεις Ιουνίου στα Public

Τα Public ετοίμασαν για τον μήνα Ιούνιο μια σειρά από παρουσιάσεις βιβλίων αλλά και δημιουργικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Πιο κάτω είναι όλες οι εκδηλώσεις του μήνα αναλυτικά:

· Παρουσίαση βιβλίου «Γκαγκάριν - ο κόσμος από χαμηλά» από τον Πέτρο Τατσόπουλο

Τα Public και οι εκδόσεις Οξύ σας προσκαλούν στη παρουσίαση του βιβλίου του Πέτρου Τατσόπουλου, Γκαγκάριν «Ο κόσμος από χαμηλά», την Παρασκευή 9 Ιουνίου

και ώρα 18:00 στα Public Λευκωσίας, το Σάββατο 10 Ιουνίου και ώρα 12:00 στα Public Λεμεσού και την Κυριακή 11 Ιουνίου και ώρα 12:00 στα Public Λάρνακας.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος υπογράφει ένα συναρπαστικό non fiction novel και αναλαμβάνει να μας αφηγηθεί την ιστορία της μεταπολεμικής Ελλάδας. Μέσα από το βιβλίο μπορείτε να ενημερωθείτε για τη θρυλική ομιλία του Μάνου Χατζιδάκι για το ρεμπέτικο στο Θέατρο Τέχνης έως τη βλάσφημη εκπομπή του για τον Φλωρινιώτη στο Τρίτο Πρόγραμμα, από τους λασπότοπους της Καλαμαριάς έως τις ελληνικές παροικίες στο Μόντρεαλ, το Σικάγο και την Αστόρια, κ.α.

Βρες το βιβλίο εδώ: http://bit.ly/2r0Cr0r

· Παρουσίαση βιβλίου «Ηλέκτρα. Το βράδυ της Αφρικής» της Γιόλας Δαμιανού Παπαδοπούλου

Τα Public και οι Εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Γιόλας Δαμιανού Παπαδοπούλου «Ηλέκτρα. Το βράδυ της Αφρικής» την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 18:00 στα Public Λάρνακας.

Περιγραφή του βιβλίου:

Στην Αθήνα του 1969 η νεαρή Ηλέκτρα, είναι έτοιμη να κατακτήσει τα όνειρά της, μα μια απρόσμενη συνάντηση με τον μετανάστη Ηλία Θωμόπουλο ανατρέπει τα σχέδιά της. Οι συναρπαστικές ιστορίες που της διηγείται για την Αφρική τη γεμίζουν δέος και θαυμασμό, και καταλήγει να τον παντρευτεί και να τον ακολουθήσει στη Μαύρη Ήπειρο. Μόνο που γρήγορα αντιλαμβάνεται πως η Νιγηρία είναι μια επικίνδυνη χώρα. Ωστόσο, όλα αυτά δεν την εμποδίζουν να αγαπήσει με πάθος την Αφρική και να αφιερωθεί στα παιδιά της Αμερικανικής Ιεραποστολικής Σχολής, όπου διδάσκει, αλλά και σε όλα τα ορφανά που βρίσκουν απεριόριστη αγάπη στην αγκαλιά της.

Βρες το βιβλίο εδώ: http://bit.ly/2nqDwbT

· Δημιουργικό Εργαστήρι κατασκευών για τα παιδιά με προϊόντα Plus Plus!

Ώρα για δημιουργία!

Τα Public προσκαλούν όλα τα παιδιά, για να φτιάξουν τις δικές τους κατασκευές με τα μοναδικά προϊόντα Plus Plus!

Μια ώρα απολαυστικού παιχνιδιού σας περιμένει το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017, στις 15:00 στα Public Λευκωσίας και το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 12:00 στα Public Λεμεσού, Πάφου και Λάρνακας! Τα παιδιά θα χωριστούν σε 2 ομάδες, σύμφωνα με την ηλικία τους 1-5 ετών &6-12 ετών.

· Παρουσίαση βιβλίου «Όχθες και κύματα» της Ευαγγελία Ευσταθίου

Τα Public και οι Εκδόσεις Λιβάνη σας προσκαλούν σε μια συνάντηση με την συγγραφέα Ευαγγελία Ευσταθίου με αφορμή την νέα κυκλοφορία του βιβλίου της «Όχθες και κύματα», την Τρίτη 27/06 στις 18:00 στα Public Λευκωσίας, την Τετάρτη 28/06 στις 18:00 στα Public Λεμεσού, την Πέμπτη 29/06 στις 18:00 στα Public Λάρνακας και την Παρασκευή 30/06 στις 18:00 στα Public Πάφου.

Περιγραφή του βιβλίου:

Βαριά μυστικά και οδυνηρές αλήθειες απειλούν με όλεθρο το κάθε βήμα της Μάγιας, την ίδια ώρα που ο Αδριανός καλείται να γίνει πρωταγωνιστής σε ένα ανήθικο παιχνίδι με θύμα εκείνη. Ακόμη και ο έρωτας μοιάζει να γίνεται εχθρός σε μια στιγμή που τα λάθη του παρελθόντος τούς φέρνουν αντιμέτωπους με θανάσιμους κινδύνους.

Βρες το βιβλίο εδώ: http://bit.ly/2r4FcZR

· Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ρένας Ρώσση Ζαΐρη - «Θάλασσα – Φωτιά»

Τα Public και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν σε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέα Ρένα Ρώσση Ζαίρη με αφορμή «Θάλασσα – Φωτιά». Η συγγραφέας θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους φίλους και αναγνώστες της την Πέμπτη 22 Ιουνίου και ώρα 18:00 στα Public Λεμεσού.

Περιγραφή του βιβλίου:

Ένα πολυτελέστατο γιοτ εμφανίζεται σε κάποιο νησί του Αιγαίου. Κι ένα προσφυγόπουλο, ο μικρούλης Τζαμάλ, εξαφανίζεται. Η Ηλιάνα πασχίζει να ανακαλύψει τον έρωτα. Ντύνεται νύφη για να πάει στην εκκλησία. Και ξυπνάει δίπλα σε έναν άντρα μαχαιρωμένο. Ο Άλκης φτάνει στα άκρα για μια γυναίκα. Παίζει στα ζάρια την καριέρα του. Ακόμα και την ίδια του τη ζωή. Ο Ορέστης μαγεύεται από αρώματα και γεύσεις. Γίνεται σεφ, ταξιδεύει σε μέρη μακρινά αναζητώντας ένα κοχύλι και κάτι μάτια. Μάτια βυζαντινά. Ώσπου ανακαλύπτει την αγάπη.

Βρες το βιβλίο εδώ: http://bit.ly/2r4IbBv

Χαμογελάστε… είστε στα Public!

Keywords
Τυχαία Θέματα