Εκδηλώσεις Φεβρουαρίου Public

· Διαγωνισμός Facebook για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Η ημέρα των ερωτευμένων είναι κοντά και τα PUBLIC σου δίνουν την ευκαιρία να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό της σελίδας τους στο Facebook για να κερδίσεις πλούσια δώρα για εσένα και το ταίρι σου! Επιπλέον, στα κατάστηματα Public θα υπάρχει photo

backdrop μέχρι τις 14/2, για να μπορέσεις να «παγώσεις» τη στιγμή με το άλλο σου μισό! Aνέβασε την φωτογραφία σου στο σχετικό post στο Facebook page του Public Cyprus και μπες στην κλήρωση για ένα voucher 100€.

· Παιδική εκδήλωση : Θέατρο και Εικαστικά

Στο κατάστημα PUBLIC της Λεμεσού, στις 11 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τους μικρούς μας φίλους, αναφορικά με το Θέατρο και τα Εικαστικά! Θα περιλαμβάνει κινησιολογικό αυτοσχεδιασμό, όμορφες εικαστικές δημιουργίες αλλά και face painting! Σας περιμένουμε όλους!

Ώρα έναρξης εκδήλωσης : 12.30-14.00

· Υπογραφές του Βιβλίου «Το κορίτσι με τα τριαντάφυλλα» , του Θάνου Κονδύλη

Στις 11 Φεβρουαρίου, στο κατάστημα PUBLIC της Λευκωσίας, και στις 12 Φεβρουαρίου, στο κατάστημα PUBLIC της Λεμεσού, ο συγγραφέας του βιβλίου «Το κορίτσι με τα τριαντάφυλλα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός, κ. Θάνος Κονδύλης, θα βρίσκεται μαζί μας για να συνομιλήσει μαζί μας και να υπογράψει το δικό σας βιβλίο από κοντά!

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 12.00

Σύνοψη του βιβλίου «Το κορίτσι με τα τριαντάφυλλα»

Κύπρος 1950. Ψηλά στο όρος Πενταδάκτυλος βρίσκεται ένα απομονωμένο ελληνοτουρκικό χωριό, ο Ουρανός. Εκεί μεγαλώνει η Γαλήνη, η οποία έχει πάθος με τη ζωγραφική και τα τριαντάφυλλα που καλλιεργεί στον κήπο της. Γι’ αυτό την αποκαλούν «Το κορίτσι με τα τριαντάφυλλα».
Στην εφηβεία της, ο έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα της σαν θα συναντήσει τα όμορφα μάτια του νεαρού Ορέστη, που ονειρεύεται να σπουδάσει γιατρός. Παρέα τους είναι κι ένας καλόκαρδος Τούρκος, ο τρελός του χωριού, ο Μεμέτης, που τρέφει τρυφερά αλλά κρυφά συναισθήματα για τη Γαλήνη.
Όμως στον ήσυχο Ουρανό υπάρχουν πολλά κρυμμένα μυστικά που θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται, όταν το 1955 θα ξεκινήσει ο απελευθερωτικός αγώνας κατά των Άγγλων. Λίγο μετά η διχόνοια θα κάνει την εμφάνισή της, ενώ το 1974 η Τουρκία θα εισβάλει στην Κύπρο και το μικρό χωριό θα βιώσει τον όλεθρο. Οι μάσκες θα πέσουν και η παρέα των τριών φίλων θα διαλυθεί.
Αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα οριστικά. Γιατί την κρίσιμη ώρα η αγάπη και η φιλία θα δώσουν τη δική τους μάχη μέσα στη φωτιά του πολέμου απέναντι στην καταστροφή που πλησιάζει ασταμάτητη.
Μια δυνατή ερωτική ιστορία λουσμένη στον ήλιο του νησιού της Αφροδίτης και σμιλεμένη στον όλεθρο της τουρκικής εισβολής.

Βρες «Το κορίτσι με τα τριαντάφυλλα» στα PUBLIC, εδώ : http://bit.ly/2j1j0iu

· Happy Valentine’s Day Gifting!

Η μέρα των ερωτευμένων είναι εδώ και τα PUBLIC σου δίνουν την ευκαιρία, μέσα από την ιστοσελίδα τους, να κάνεις μοναδικά δώρα στο άλλο σου μισό! Στις 14 Φεβρουαρίου, μπες στην ιστοσελίδα των Public, και διάλεξε τι θα ήθελες να χαρίσεις στο/στη φίλο/η σου ώστε η μέρα να σας μείνει αξέχαστη!

Βρες επιλογές δώρων στα PUBLIC, εδώ : http://bit.ly/2kWDvP7

· FOR HONOR Release Deluxe Edition Exclusive!

Ανήμερα της Ημέρας των Ερωτευμένων, το πολυαναμενόμενο βιντεοπαιχνίδι “For Honor”, «προσγειώνεται» στο site των PUBLIC και σε περιμένει να το αποκτήσεις! Αν είσαι «ερωτευμένος» με τα βιντεοπαιχνίδια, τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσεις την αποκλειστική Deluxe Edition του “For Honor” στις 14 Φεβρουαρίου, μόνο από τα PUBLIC!

Βρες το ‘’For Honor” στα PUBLIC, εδώ : http://bit.ly/2kVPCeE

· Παρουσίαση της νέας σειράς Βιβλιοπαιχνιδιών «Αστέρι» !

PUBLIC, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός, παρουσιάζουν την υπέροχη νέα σειρά βιβλιοπαιχνιδιών «Αστέρι», και σας προσκαλούν να τη δείτε από κοντά και να βιβλιοπαίξουμε μαζί!

Η παρουσίαση θα γίνει στο κατάστημα PUBLIC της Λεμεσού, στις 18 Φεβρουαρίου και ώρα 12.00 έως 13.00, και στο κατάστημα PUBLIC της Πάφου, στις 19 Φεβρουαρίου και ώρα 15.00 έως 16.00.

· Carnival Facepainting στα PUBLIC!

Στις 19 Φεβρουαρίου, από τις 16.00 μέχρι τις 18.00, ελάτε στα καταστήματα PUBLIC της Κύπρου να προετοιμαστούμε για το φετινό καρναβάλι, κάνοντας Facepainting!

· Κέρδισε 3 παιχνίδια “Super Sand”, μόνο με 2 κινήσεις!

Στις 19 Φεβρουαρίου, στην σελίδα των PUBLIC στο facebook, μπορείς με μόνο ένα comment &share στο post του διαγωνισμού, να διεκδικήσεις 3 παιχνίδια ‘’Super Sand’’! Μη χάσεις την ευκαιρία να είσαι εσύ ο νικητής!

· Nintendo Switch στα PUBLIC!

Στις 24 Φεβρουαρίου, με την επικείμενη άφιξη του Nintendo Switch στα καταστήματα PUBLIC, ξεκινούν προωθητικές ενέργειες με αντένες, καθώς και η νέα καμπάνια για το Nintendo Switch στη σελίδα των PUBLIC στο facebook, στην ιστοσελίδα των PUBLIC, στο google και με προωθητικές ενέργειες που θα σε συναρπάσουν! Με ξεκίνημα τις 24 Φεβρουαρίου, θα έχεις την ευκαιρία να προ-παραγγείλεις το Nintendo Switch στα PUBLIC, ώστε να είσαι ο πρώτος που θα πάρει τη νέα επαναστατική κονσόλα, στα χέρια του!

Περιγραφή του Nintendo Switch : Παραδοσιακό gaming. Παντού. Γνώρισε το Nintendo Switch, την νέα κονσόλα της Nintendo που συνδυάζει την άνεση του gaming στον καναπέ σου με την ευκολία του φορητού gaming, δίχως να θυσιάζει την εργονομία, την ευκολία χειρισμού ή την ποιότητα των παιχνιδιών. Με το Nintendo Switch, μπορείς να απολαύσεις τίτλους κάθε είδους που σημάδεψαν το gaming και την Nintendo ανά τα χρόνια, σε όλη την «τηλεοπτική» τους δόξα από τον καναπέ σου, με το χειριστήριό σου. Όταν χρειαστεί να απομακρυνθείς από τον χώρο, το χειριστήριο διασπάται και ενώνεται με την κονσόλα, η οποία διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη υψηλής ανάλυσης, για να συνεχίσεις το ίδιο ακριβώς παιχνίδι που μόλις άφησες, οπουδήποτε! Το επόμενο βήμα για το gaming, ονομάζεται Nintendo Switch, και σε περιμένει να το ανακαλύψεις!

Βρες το Nintendo Switch στα PUBLIC, εδώ : http://bit.ly/2kVPCeE

· Παρουσίαση της νέας σειράς Βιβλιοπαιχνιδιών «Αστέρι» !

Σε συνέχεια της παρουσίασης της νέας σειράς βιβλιοπαιχνιδιών «Αστέρι» στα καταστήματα PUBLIC της Λεμεσού και της Πάφου, τα PUBLIC και οι εκδόσεις Ψυχογιός, σας προσκαλούν να τη δείτε από κοντά και να βιβλιοπαίξουμε μαζί στο καταστήμα PUBLIC της Λευκωσίας! Η παρουσίαση θα γίνει στο κατάστημα PUBLIC της Λευκωσίας, στις 25 Φεβρουαρίου από τις 12.00 έως τις 13.00.

· Εκδήλωση Super Sand από τα PUBLIC, σε συνεργασία με την AS Company!

Η άμμος Super Sand, της πασίγνωστης εταιρείας παιχνιδιών AS, είναι από τα πιο πασίγνωστα και αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών! Έτσι, στις 25 Φεβρουαρίου στη Λάρνακα, και στις 26 Φεβρουαρίου στην Πάφο, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να δημιουργήσουν με την Super Sand !

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων : 12.00-14.00 στις 25/2 στο κατάστημα PUBLIC της Λάρνακας, και ώρα 15.00-17.00 στο κατάστημα PUBLIC της Πάφου.

Περιγραφή της Super Sand : Η άμμος Super Sand είναι μοναδική! Διασκεδάστε φτιάχνοντας υπέροχα σχέδια και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη! Είναι απλή στη χρήση, ιδιαίτερα εύπλαστη και απαλή, δεν στεγνώνει - δεν σκορπίζεται , είναι υποαλλεργική, κατασκευάζεται από απολύτως ασφαλή φυσικά υλικά και δεν αφήνει λεκέδες.

Βρες τη Super Sand στα PUBLIC, εδώ : http://bit.ly/2ltW0Ym

· Carnival Facepainting στα PUBLIC!

Στις 26 Φεβρουαρίου, από τις 16.00 μέχρι τις 18.00, μαζευόμαστε σε όλα τα καταστήματα PUBLIC της Κύπρου, για να απολαύσουμε το φετινό καρναβάλι, κάνοντας Facepainting!

Χαμογελάστε… είστε στα Public!

Keywords
Τυχαία Θέματα