Έκανες μεγάλη γκάφα κύριε Κρίστιανσεν

Όταν είσαι σε μια ομάδα και το συμβόλαιο σου εκπνέει το καλοκαίρι και αφήνεις ανοικτό το ενδεχόμενο να δουλέψεις σε ομάδα της ίδιας χώρας (ουσιαστικά ανταγωνιστή της ομάδας που είσαι τώρα), τότε αυτό ενοχλεί την ομάδα που ακόμα σε πληρώνει.


Αυτό ακριβώς έγινε με τον Τόμας Κρίστιανσεν. Ένας επιτυχημένος προπονητής στην ΑΕΚ, έκανε αχρείαστες δηλώσεις μετά το χθεσινό ντέρμπι και ως φυσικό επακόλουθο, η διοίκηση της ομάδας άμεσα ενημέρωσε

ότι δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο του.
Ότι και να ισχύει στην περίπτωση Κρίστιανσεν, η χθεσινή δήλωση ήταν άστοχη και αχρείαστη. Μετά από δυο επιτυχημένες χρονιές, ο Δανός τεχνικός θα έπρεπε να το διαχειριστεί καλύτερα και τουλάχιστον να μην απαντήσει ή να πει... θα δούμε. Και πόσο μάλλον μετά από μια ήττα που έδωσε τέλος στην προσπάθεια που έκανε η ΑΕΚ για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι κρίμα μια τέτοια πορεία να ολοκληρωνόταν με αυτό τον τρόπο.

Όπως και να έχει όμως στην ΑΕΚ θα πρέπει να βρουν τον κατάλληλο ενόψει της νέας χρονιάς και να πεισμώσουν ακόμα περισσότερο για ακόμα καλύτερη πορεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα