Έκανε μεταγραφή τον Καμπιάσο ο "Sky"

Ο ιταλικός σταθμός "Sky" είναι πανέτοιμος ενόψει των μεγάλων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων του καλοκαιριού κάνοντας μάλιστα και μία μεταγραφή-έκπληξη: τον Εστέμπαν Καμπιάσο.



Το καλοκαίρι του 2016 αναμένεται ιδιαίτερα θέρμο για τους ποδοσφαιρόφιλους καθώς μέσα σε διάστημα περίπου 40 ημερών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δύο μεγάλα γεγονότα: το Copa America Centenario που έχει την πρώτη του σέντρα

στις 3 Ιουνίου και το Euro 2016 που θα ξεκινήσει μία εβδομάδα αργότερα.

Πέρα όμως των ποδοσφαιρόφιλων, μετρούν αντίστροφα και οι άνθρωποι που θα εργαστούν για να καλύψουν αυτά τα σπουδαία αθλητικά ραντεβού, με χαρακτηριστικό το παράδειγμα του "Sky".

Ο ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός θα έχει ένα γεμάτο δημοσιογραφικό "ρόστερ", με την σύντροφο του Τζανλουίτζι Μπουφόν, Ιλάρια Ντ'Αμίκο, να επιστρέφει στα πλατό μετά την εγκυμοσύνη της ενώ η εξίσου εντυπωσιακή Nτιλέτα Λεότα θα παρουσιάσει εκπομπή για το Copa America με τον τίτλο "Estate Mondiale" (Παγκόσμιο Καλοκαίρι).

Ο παλαίμαχος άσος της Ίντερ και της εθνικής Ιταλίας Τζουζέπε Μπέργκομι θα είναι στο σχόλιο των αγώνων της "σκουάντρα ατζούρα" ενώ όπως ανακοίνωσε ο σταθμός, προχώρησε σε μία μεταγραφή της τελευταίας στιγμής.

Αυτή θα είναι ο Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος μετά τη λήξη των υποχρεώσεών του με τον Ολυμπιακό θα ταξιδέψει στην Ιταλία, με τον επί μία δεκαετία άσο της Ίντερ να αναλαμβάνει ρόλο σχολιαστή για το Copa America.

Keywords
Τυχαία Θέματα