«Είναι ένα φαινόμενο που δεν βλέπεις συχνά στο ποδόσφαιρο»

Ο Λορέντζο Εμπεσίλιο βρίσκεται στην Κύπρο και περνά από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το συμβόλαιο του. Το γεγονός ότι ο Εμπεσίλιο αγωνίζεται με βηματοδότη είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, με τον ΑΠΟΕΛ πάντως να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις πριν πέσουν οι υπογραφές. Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το θέμα του

Εμπεσίλιο, τον Πιερο και τις ανανεώσεις.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
-Μείναμε ικανοποιημένοι για πάρα πολλούς λόγους. Η ομάδα μπήκε δυνατά στον αγώνα, πέτυχε γκολ και διαχειρίστηκε όπως έπρεπε τον αγώνα. Θα μπορούσαμε να κάνουμε πιο εύκολο το έργο μας. Πήραμε μια δίκαιη πρόκριση με δυο νίκες. Βλέπουμε τη συνέχεια που δεν είναι κύπελλο.

-Θα είναι εκτός με τον Εθνικό ο Μπαράλ και από κει και πέρα θα αξιολογείται καθημερινά. Ήρθα και ενσωματώθηκε άμεσα, αλλά οι τραυματισμοί συμβαίνουν. Και άλλοι παίκτες παρουσίασαν μια καλή εικόνα και ο προπονητής μας έχει επιλογές.

-Στη διάθεση εν όψει Εθνικού είναι ο Μπερτόλιο. Εκτός οι Μιλάνοφ, Βάντερ και Ορλάντι.

-Όποιος και αν είναι τραυματίας η ομάδα έχει τις επιλογές να ανταπεξέλθει. Είναι σημαντικό να έχεις το βάθος και να αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις. Έχουμε πίστη στην ομάδα και υπάρχουν οι επιλογές για να πετύχουμε τη νίκη.

-Υπάρχει ακόμα μια εξέταση και περιμένουμε την αξιολόγηση. Αν είναι όλα εντάξει θα προχωρήσουμε με την υπογραφή των συμβολαίων.

-Είναι ένα φαινόμενο που δεν βρίσκεις συχνά στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αγωνίζεται με βηματοδότη, αλλά δεν του στέρησε τη δυνατότητα να γίνει επαγγελματίας παίκτης. Αυτό το θέμα είναι κάτι που γνωρίζαμε και εξ ου και προχωρήσαμε σε όλες τις ιατρικές εξετάσεις για να γνωρίζουμε την κατάσταση. Η ενδεχόμενη απόκτηση του έχει ως σκοπό και την επένδυση. Αν όλα πάνε καλά θα προσθέσουμε ένα πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και την προοπτική. Οι συζητήσεις είναι για δυόμιση χρόνια.

-Η ομάδα είχε ανάγκη δυο παίκτες πριν την αποχώρηση του Καρλάο. Το ενδεχόμενο που μπορεί να υπάρξει είναι να κοιτάζουμε το παζάρι αν προκύψει κάποια περίπτωση ποδοσφαιριστή. Είναι απλά ένα ενδεχόμενο.

-Το θέμα με τον Πιέρο είναι λογικό να υφίσταται. Είναι λογικό να γράφονται. Δεν υπήρξε πέραν του ΠΑΟΚ οτιδήποτε άλλο. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη προοπτική. Σκάουτερ ομάδων έρχονται και παρακολουθούν από την αρχή της σεζόν. Ο σκάουτερ της Μπάγερν ήρθε στο ΑΠΟΕΛ-Σαλαμίνα. Ο ΑΠΟΕΛ έχει μπει στο χάρτη διαφόρων ομάδων. Είναι μεγάλη τιμή για τον ΑΠΟΕΛ να βρίσκεται στο πλάνο των ποδοσφαιρικών συλλόγων που αξιολογούν ποδοσφαιριστές. Και τον Καρλάο ξέραμε ότι παρακολουθείται. Το ίδιο ισχύει και για άλλους παίκτες.

-Δεν υπάρχει χρονικό όριο για το θέμα των συζητήσεων για τις ανανεώσεις. Να κάνει υπομονή ο κόσμος.

Keywords
Τυχαία Θέματα