«Είμαι περήφανος που συνεχίζω στον Απόλλωνα»

Περήφανος και απόλυτα ευχαριστημένος με την μεταγραφή του στον Απόλλωνα παρουσιάστηκε στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου www.apollon.com.cy το μεγάλο μεταγραφικό αποκτήματος της ομάδας Αρκάντιους Πιέχ.

«Είμαι πάρα πολύ περήφανος και διπλά χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Απόλλωνα. Σίγουρα έκανα την καλύτερη δυνατή επιλογή, καθώς ο Απόλλωνας είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα στην Κύπρο η οποία συμμετέχει ανελλιπώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ διεκδικεί

και κατακτά τίτλους κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για κάθε ποδοσφαιριστή. Επίσης είναι εξαιρετικά οργανωμένος και διαθέτει σταθερή και δυνατή διοίκηση. Νιώθω πάρα πολύ όμορφα και οικεία στη Λεμεσό κι αυτό θα με βοηθήσει στο να ξεδιπλώσω τον πραγματικό μου εαυτό εντός αγωνιστικών χώρων»…ανέφερε αρχικά ο Πολωνός επιθετικός και συνέχισε αναφερόμενος και στον κόσμο της ομάδας:

« Γνωρίζω ότι ο σύλλογος διαθέτει πολλούς και ενθέρμους υποστηρικτές. Θέλω να τους υποσχεθώ πως θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θα δουλέψω σκληρά και ελπίζω να τους δώσω αρκετές φορές την ευκαιρία να πανηγυρίσουν»

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Keywords
Τυχαία Θέματα