«Είμαι εδώ!»: Το μήνυμα του Καρρά μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε

Μια μεγάλη έκπληξη στο τηλεοπτικό κοινό έκανε ο Βασίλης Καρράς, το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από το Live του Fame Story στο STAR. Ο αγαπημένος λαϊκός ερμηνευτής βγήκε τηλεφωνικά σε ζωντανή σύνδεση λίγες μόλις ώρες μετά την επιστροφή στο σπίτι από το διαβαλκανικό νοσοκομείο όπου βρέθηκε εκτάκτως.

Έτσι, ο Βασίλης Καρράς σημείωσε χαρακτηριστικά με χαμόγελο και αισιοδοξία τα εξής. «Καλησπέρα σε όλο το ακροατήριο. Καλησπέρα στους φίλους

μου εκεί, στο πάνελ, παντού. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, Νικόλα, για την φιλοξενία αυτήν την μικρούλα αλλά θα  ήθελα να ευχαριστήσω και όλο τον ελληνικό λαό και όλο το σινάφι μου για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τίποτα παραπάνω».

«Τι αγάπη είναι αυτή, Θεέ μου! Τι αγάπη είναι αυτή, Θεέ μου! Τι ομορφιά», αναφώνησε, γελώντας, ο Βασίλης Καρράς το βράδυ της Παρασκευής στο μουσικό σόου του STAR. «Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε».

«Σε αγαπάμε πάρα πολύ, νιώθω ότι είσαι ξανά ο Βασίλης όπως τον ξέρουμε και σε νιώθουμε. Σε αγαπάω πολύ», είπε ο Ρέμος και του απάντησε: «Πιτσιρίκο, είμαι εδώ!».

«Ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πολύ. Καλησπέρα και καλή βρδιά», έκλεισε λέγοντας ο Βασίλης Καρράς.

Διαβάστε επίσης: Νιόβη Χαραλάμπους: Συγκινημένη αφιέρωσε το βραβείο της στα MFA στη μητέρα της

Πηγή: zappit

Keywords
Τυχαία Θέματα