Εγραψε ιστορία ο Αντετοκούνμπο! (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι πως είναι ένα από πιο λαμπρά αστέρια στον ουρανό του ΝΒΑ. Ο Έλληνας σταρ πέτυχε το πρώτο φετινό του τριπλ-νταμπλ στη νίκη των Μπακς με 93-89 επί των Μάτζικ κι έγινε ένας από τους τρεις παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ με τέτοιες επιδόσεις! Συγκεκριμένα, σε 38 λεπτά συμμετοχής έκανε τα πάντα! Είχε 21 πόντους (9/9 βολές, 6/11 δίποντα, 0/2 τρίποντα), 10 ριμπάουντ,

10 ασίστ, 5 κλεψίματα, 3 τάπες και 4 λάθη.

Και το εντυπωσιακό δεν είναι μόνο πως πέτυχε το πρώτο φετινό του τριπλ-νταμπλ, αλλά το γεγονός πως έγινε μετά τους Μάικλ Τζόρνταν και Χακίμ Ολάζουον ο πρώτος που τελειώνει έναν αγώνα με 21 πόντους, 10 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 5 κλεψίματα και 3 τάπες. Πολύ καλός για τους Μπακς ήταν και ο Τζαμπάρι Πάρκερ με άλλους 22 πόντους.

Στο μεταξύ, Οι Γουόριορς ανέβασαν στροφές στην Ιντιανάπολις και διέλυσαν με 120-83 τους Πέισερς. Ο Κλέι Τόμπσον έβαλε 25 πόντους σε 26 λεπτά και ο Στεφ Κάρι πρόσθεσε άλλους 22 για την ομάδα της Καλιφόρνια. Οι γηπεδούχοι χωρίς Πολ Τζορτζ, Μάιλς Τέρνερ και Σι Τζέι Μάιλς, γνώρισαν την πιο βαριά εντός έδρας ήττα στην ιστορία τους στο ΝΒΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα