Έφυγε από τη ζωή ο Θάνος Ανεστόπουλος

Φτωχότερο είναι από το πρωί του Σαββάτου το ελληνικό πεντάγραμμο, καθώς όπως έγινε γνωστό, έφυγε από τη ζωή ο frontman του συγκροτήματος Διάφανα Κρίνα Θάνος Ανεστόπουλος, σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Το τραγικό γεγονός κοινοποίησαν στον προσωπικό τους λογαριασμό οι στενοί συνεργάτες και φίλοι Νίκος Γιούσεφ και Ηλίας Μωραΐτης.

Εξάλλου, από τον Μάρτιο του 2015, ο ίδιος ο είχε ανακοινώσει ότι έπασχε από μεταστατικό καρκίνο στα οστά, δίνοντας σκληρή μάχη μέρα με τη μέρα και νοσηλευόμενος κατά καιρούς για μακρά διαστήματα στο νοσοκομείο.

Τελευταίες

του στιγμές επί σκηνής ήταν οι δύο μεγάλες συναυλίες στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, οι οποίες σηματοδότησαν και την προσωρινή επανένωση των Διάφανων Κρίνων μετά τη διάλυσή τους στο 2009, καθώς και δύο συγκλονιστικές παραστάσεις με πολλές αυτοβιογραφικές αναφορές στο θέατρο Παλλάς στην Αθήνα και στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη.

Από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε ο πρόωρος χαμός του, φίλοι, συνεργάτες και ακροατές που αγάπησαν το έργο του, εκφράζουν τη θλίψη τους στα social media.

Keywords
Τυχαία Θέματα