Εύκολα και με 4άρα οι "ρεζέρβες" του Λεβ (video)

Οι «ρεζέρβες» του Λεβ συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν. Επαιξαν ωραία μπάλα, καθάρισαν 4-1 το Μεξικό και θα κοντραριστούν με την Χιλή για το τρόπαιο του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

Το πείραμα κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο, ακόμα και εάν η Γερμανία δεν σηκώσει το τρόπαιο του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Ο Γιόακιμ Λεβ επέλεξε να πάρει μαζί του στη διοργάνωση της Ρωσίας από τα «δεύτερα» της Εθνικής έως και πιο χαμηλά, δηλαδή νεαρούς που σκέφτεται για το μέλλον. Και όλοι τους τον δικαίωσαν. Ειδικά σε αυτό το 4-1 επί του Μεξικού στον ημιτελικό οι Γερμανοί έπαιξαν ιδανικά

και προκρίθηκαν για πρώτη φορά στον τελικό του θεσμού.

Τα Πάντσερ μπήκαν ισοπεδωτικά και σε ένα δίλεπτο (6', 8'), είδαν τον Γκορέτσκα να καθαρίζει με δύο πολύ ωραία πλασέ. Ο Βέρνερ σπατάλησε τρεις ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά τελικά βρήκε το γκολ για το 3-0 στο 58' σε κενή εστία και αφού πρώτα οι συμπαίκτες του έκρυψαν το τόπι. Ενδιάμεσα, οι Μεξικανοί έχασαν κάποιες ευκαιρίες με σημαντικότερη όλων εκείνη του Ερνάντες (35') που ολομόναχος πλάσαρε πολύ άσχημα πάνω από το οριζόντιο.

Και λίγο πριν το φινάλε, που πίεζαν, είδαν τον Χιμένες (75') αρχικά να σημαδεύει με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι και στο 89' τον Φαμπιάν να τραβάει βολίδα από τα 30 μέτρα και να νικάει τον Τερ Στέγκεν. Παρά το γκολ που δέχτηκαν όμως τα Πάντσερ δεν είχαν πρόβλημα να απαντήσουν αμέσως με τέταρτο δικό τους (91'), με το πλασέ του Γιουνές να κλείνει το σκορ και να στέλνει τη χώρα του στο μεγάλο ραντεβού με την Χιλή.

Γερμανία (Γιόακιμ Λεβ): Τερ Στέγκεν, Γκίντερ, Ρούντιγκερ, Κίμιχ, Εκτορ, Χένρικς, Γκορέτσκα (67' Τσαν), Ρούντι, Στιντλ (78' Μπραντ), Βέρνερ, Ντράξλερ (81' Γιουνές)

Μεξικό (Χουάν Κάρλος Οσόριο): Οτσόα, Αραούχο, Λαγιούν, Μορένο, Αλάνις, Ερέρα, Ακίνο (46' Λοσάνο), Ντος Σάντος (66' Μάρκες), Τζιοβάνι (62΄Φαμπιάν), Χιμένες, Ερνάντες.

Keywords
Τυχαία Θέματα