Ευχαριστίες από τους Εθελοντές Φίλους ΑΠΟΕΛ

Οι Εθελοντές Φίλοι ΑΠΟΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση και ευχαριστούν όσους έχουν συνεισφέρει στο ταμείο του Συνδέσμου για την ενίσχυση των άπορων οικογενειών.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Εθελοντών Φίλων ΑΠΟΕΛ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους ΑΠΟΕΛίστες που συνεισέφεραν, ώστε να γίνει εφικτή η ενίσχυση άπορων οικογενειών μέσω της συλλογής χρημάτων. Η προσπάθεια αυτή πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 17/10/2015, στο στάδιο Γ.Σ.Π. Συγκεκριμένα διεξήχθη

πριν από τον αγώνα ΑΠΟΕΛΑΕΛ, με σκοπό την άμεση βοήθεια προς άπορες οικογένειες που ζητούν την υποστήριξή μας.

Επίσης, ευχαριστίες εκφράζει και προς την Εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ, τόσο προς τον πρόεδρο όσο και προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους υπαλλήλους που βοήθησαν, ώστε να υλοποιηθεί η προσπάθεια αυτή.

Εξίσου το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να ευχαριστήσει το σωματείο ΑΠΟΕΛ, το οποίο παραχώρησε όλα τα έσοδα από το Ζιβανάρειο Τουρνουά Καλαθόσφαιρας που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 17 και 18/10/2015 στο Λευκόθεο.

Με τις παραπάνω ενέργειές σας αποδείξατε για άλλη μια φορά ότι τα ιδεώδη που πρεσβεύει ο ΑΠΟΕΛισμός επεκτείνονται και εκτός των αγωνιστικών χώρων. Τέλος αποτελούν για εμάς τους Εθελοντές Φίλους ΑΠΟΕΛ μεγάλη υποστήριξη και σας ευχαριστούμε θερμά, γιατί με τον τρόπο αυτό μας δίνετε κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα