Εφαρμογή για κινητά και tablets εγκαινίασε το ΔΗΚΟ

Με στόχο την απευθείας επικοινωνία με τους πολίτες, το Δημοκρατικό Κόμμα εγκαινιάζει νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές tablets, την πρώτη του είδους μεταξύ των πολιτικών κομμάτων στην Κύπρο.

Την εφαρμογή παρουσίασε την Τρίτη το πρωί ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας

Παπαδόπουλος στα γραφεία του κόμματος, λέγοντας ότι στοχεύει στον εκσυγχρονισμό της επικοινωνίας του κόμματος με την κοινωνία, τους πολίτες και τους φίλους του ΔΗΚΟ.

Είπε ακόμη ότι μέσω της εφαρμογής θα παρέχεται άμεση και έγκαιρη ενημέρωση στους πολίτες για τις θέσεις και απόψεις, αλλά και τις δραστηριότητες του ΔΗΚΟ, ενώ σε μελλοντικό στάδιο οι χρήστες θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος σε ψηφοφορίες για διάφορα θέματα.

«Το ΔΗΚΟ, πιστό στη διακήρυξή του για την αναβάθμιση της επικοινωνίας του με τους πολίτες και πρωτοπορώντας στον τομέα αυτό, παρουσιάζει σήμερα τη νέα εφαρμογή (application) αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες για κινητά τηλέφωνα και tablets» είπε ο κ. Παπαδόπουλος.

Πρόσθεσε ότι στην εφαρμογή θα δημοσιεύονται οι ανακοινώσεις Τύπου του κόμματος και δηλώσεις αξιωματούχων, θα δίνεται πρόσβαση σε σχετική αρθρογραφία, ενώ θα μπορεί κανείς να γνωρίσει τα στελέχη και τους εκπροσώπους του ΔΗΚΟ. Θα δίνεται στους χρήστες η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας τόσο με τον Πρόεδρο, όσο και τους βουλευτές και άλλα στελέχη του κόμματος.

Ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε ότι είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που εφαρμόζει αυτού του είδους την επικοινωνία με τους πολίτες. «Το μέλλον στην επικοινωνία των πολιτών με τα κόμματα είναι εδώ. Το Δημοκρατικό Κόμμα κάνει πράξη την άμεση συμμετοχή των πολιτών στην πολιτική» είπε.

Πρόσθεσε ότι η εφαρμογή θα βελτιώνεται συνεχώς, ενώ υπάρχουν σχέδια στο άμεσο μέλλον για ανάπτυξη ενός φόρουμ για ανταλλαγή απόψεων, η δυνατότητα ψηφοφορίας για καίρια ζητήματα και η προβολή ζωντανών συζητήσεων και συνδιαλέξεων.

Ερωτηθείς για το περιεχόμενο της ψηφοφορίας, είπε ότι στόχος είναι να τίθενται ερωτήματα για ζητήματα επικαιρότητας, ώστε να κατατίθεται η άποψη του κόσμου, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις θα ζητείται και η άποψή τους για συγκεκριμένες προτάσεις που θα καταθέτει το ΔΗΚΟ.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές με λειτουργικό iOS και Android, ενώ διατίθεται δωρεάν σε App store και Play store.

Εξηγώντας τις δυνατότητες της εφαρμογής, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΔΗΚΟ Μανώλης Κυριάκου είπε ότι μέσω της εφαρμογής η επικοινωνία θα καταστεί πιο άμεση, καθώς τόσο ο Πρόεδρος του κόμματος όσο και οι βουλευτές του ΔΗΚΟ θα μπορούν να απαντούν άμεσα σε ερωτήσεις των χρηστών.

Επίσης θα προβάλλονται οι δραστηριότητες των βουλευτών και θα υπάρχει ενότητα για παράπονα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα