ΕΦ: Τι αλλάζει στα στρατόπεδα – Ποια συμβόλαια βάλτωσαν

Καταγγελίες στην Επιτροπή Ελέγχου για ανοχή του ΥΠΑΜ σχετικά με συμβόλαιο που αφορά την προμήθεια πέντε οχημάτων μεταφοράς αρμάτων, αξίας 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Τις καταγγελίες έκανε στην Επιτροπή η βουλευτής του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου, η οποία κάλεσε και τον Γενικό Ελεγκτή να διερευνήσει το θέμα, που αφορά, ουσιαστικά, συμβόλαιο εταιρείας η οποία κέρδισε διαγωνισμό και έπρεπε να παραδώσει οχήματα τον Οκτώβριο του 2016. Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει οτιδήποτε ούτε από το Υπουργείο αλλά ούτε και από την εταιρεία,

σύμφωνα και με σημερινό δημοσίευμα της Χαραυγής.

Όπλο «καμάρι» στις Ειδικές Δυνάμεις - Τα χαρακτηριστικά

Εν τω μεταξύ, σάρκα και οστά φαίνεται να παίρνουν οι μεταρρυθμίσεις στην Εθνική Φρουρά, οι οποίες αφορούν προμήθεια φαγητών και ανάθεση της λειτουργίας των ΚΨΜ σε ιδιωτικές εταιρείες.

Αυτά ανέφερε χθες ο ΥΠΑΜ, ενώπιον της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής. Η ανάθεση της σίτισης των εθνοφρουρών θα δοθεί σε εξωτερική εταιρεία κέτερινγκ και αυτό θα εφαρμοστεί σε πιλοτικό στάδιο.

Επίσης, ο ΥΠΑΜ ανέφερε ότι στα σκαριά είναι και το νομοσχέδιο που αφορά την παραχώρηση ΚΨΜ μεγάλων στρατοπέδων σε ιδιώτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα