Έχει τον τρόπο να επιστρέφει

ΕΡΜΗΣ
Στους 4 από τους 14 αγώνες που βρέθηκε πίσω στο σκορ εξασφάλισε βαθμολογικό κέρδος

Μια ακόμα θετική εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Ερμής κόντρα στην Ομόνοια, αποδεικνύοντας γι' άλλη μια φορά φέτος τις δυνατότητές του.

Παρ' όλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 είχε τα ψυχικά αποθέματα να φτάσει στην ισοφάριση και να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό.

Οι «φτεροπόδαροι» δείχνουν εφτάψυχοι στα παιχνίδια τους, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που βρέθηκαν πίσω στο σκορ και καταφέρνουν να

μη χάσουν τον αγώνα σ’ αυτές τις 14 αγωνιστικές που διανύσαμε.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση και αυτό το αποδεικνύει ξεκάθαρα ο φετινός Ερμής, αφού παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό όλα τα παιχνίδια.

Η αρχή έγινε κόντρα στον Απόλλωνα, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-1 και κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας να κάνει την ολική ανατροπή, παίρνοντας στο τέλος τη νίκη με 3-2.

Ακολούθησε το παιχνίδι με την Ανόρθωση, στο οποίο οι «φτεροπόδαροι» έχαναν με 2-0 και έφτασαν στην ισοφάριση 2-2, αποτέλεσμα το οποίο διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η 2η ολική ανατροπή έγινε στο παιχνίδι με την ΑΕΖ, παιχνίδι στο οποίο έχανε από τα πρώτα λεπτά με 1-0 και κατάφερε να φτάσει στη νίκη με 2-1, σκοράροντας τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο παιχνίδι με την Ομόνοια ολοκληρώθηκε το καρέ τέτοιων αποτελεσμάτων με το 2-0 των πρασίνων και την ισοφάριση στις καθυστερήσεις σε 2-2.

Πλέον ακολουθεί νέα πρόκληση αυτή κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, με τον Ερμή να στοχεύει στο τρίποντο από τη στιγμή που παίζει στην έδρα του.

Εξάλλου, σ’ όλα τα παιχνίδια που βρέθηκε πίσω στο σκορ και κατάφερε να πάρει τη νίκη ή την ισοπαλία έγιναν στην έδρα του, ακόμα και σ’ αυτό με την Ανόρθωση, αφού επίσης έγινε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Keywords
Τυχαία Θέματα