Δύσκολη εξόρμηση, στόχος το τρίποντο

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Η κακή -κάποιος θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει και εφιαλτική- παρένθεση έκλεισε, και στη Νέα Σαλαμίνα βλέπουν μπροστά. Πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος οι «ερυθρόλευκοι» έβαλαν τέλος στο μίνι σερί ηττών και στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ένωση (3-1) επέστρεψαν στις επιτυχίες. Αρχίζοντας από το σημερινό, δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ, θέλουν να αρχίσουν να χτίζουν ξανά ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων και να θέσουν ακόμα πιο γερές βάσεις

για την επίτευξη του στόχου της πρώτης εξάδας. Η χθεσινή ήττα του Άρη δίνει την ευκαιρία στην ομάδα της Αμμοχώστου να ανοίξει την ψαλίδα από την 7η θέση και με νίκη να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική για τη συνέχεια.

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι τόσο απλά. Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρουν απέναντί τους ένα πληγωμένο θηρίο. Μιαν ΑΕΛ που προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και θέλει να βάλει τέλος στον κατήφορο. Αυτό δεν τους αποτρέπει από το να στοχεύουν στη νίκη και να αισιοδοξούν ότι μπορούν να την πάρουν. Έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους και ξέρουν πως αν παρουσιάσουν το καλό τους πρόσωπο θα αυξήσουν και τις πιθανότητές τους για να πάρουν το ζητούμενο.
Ενδεχόμενη νίκη θα φέρει τη Νέα Σαλαμίνα στο + από τη σημερινή της αντίπαλο και ως ένα βαθμό θα τη θέσει εκτός μάχης της πρώτης εξάδας. Αυτός είναι ένα επιμέρους κίνητρο και δεν περνά απαρατήρητο από πλευράς «ερυθρολεύκων».

Εκτός μόνο ο Άντιτς
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιαν ντε Γιόνκε δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Μοναδική απουσία για τον Ολλανδό τεχνικό είναι ο τραυματίας Μάρκο Άντιτς, ωστόσο υπάρχουν οι επιλογές για να καλύψει το κενό. Τις περισσότερες πιθανότητες για να πάρει τη θέση του Άντιτς συγκεντρώνει ο Σόλομον Γκράιμς.

Keywords
Τυχαία Θέματα