Δύσκολα προλαβαίνει ο Μιχαήλ, πανέτοιμος ο Κούλλης

Αλήθεια ξάφνιασε η ήττα της Νέας Σαλαμίνας από τον ΑΣΙΛ στο πρόσφατο τους φιλικό ή ήταν ένα δείγμα του φετινού προγραμματισμού που έγινε στην ομάδα της Αμμοχώστου; Η Νέα Σαλαμίνα ήταν άκρως απογοητευτική κι αν και σε φιλικό παιχνίδι δεν άφησε καθόλου καλές εντυπώσεις.

Η επόμενη μέρα θα πρέπει να τους βρει όλους δυνατούς στη Νέα Σαλαμίνα και ν' αφήσουν στην άκρη την εικόνα από το φιλικό με τον ΑΣΙΛ. Ο Εουγκέν Νεαγκόε θα πρέπει να βρει τους τρόπους για

ένα καλό κλίμα στην ομάδα και να σπάσουν την παράδοση που έχει ο ΑΠΟΕΛ εις βάρος τους. Μία ενδεχόμενη νίκη των "ερυθρολεύκων" θα λειτουργήσει σαν γιατρικό για την ομάδα της Αμμοχώστου και θα τους δώσει απίστευτη δύναμη ενόψει συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δε θα έχει στη διάθεση του τον Φροξυλιά λόγω τιμωρίας, ενώ ένα μικρό πρόβλημα στον αστράγαλο αφήνει εκτός προπονήσεων τον Γκράσι για την ώρα. Σε 2-3 μέρες θα μπει και ο Νεόφυτος Μιχαήλ σε πρόγραμμα προπονήσεων, είναι όμως αρκετά δύσκολο να προλάβει τον ΑΠΟΕΛ. Το ευχάριστο είναι η επιστροφή του Κούλλη Παύλου, με τον Κύπριο μεσοεπιθετικό να δηλώνει πανέτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα