Δυο κιλά κοκαΐνη εντοπίστηκαν στην κατοχή νεαρών στη Λεμεσό

Η ΥΚΑΝ συνέλαβε το απόγευμα, στο χωριό Καντού της επαρχίας Λεμεσού, δυο πρόσωπα, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν δυο περίπου κιλά κοκαΐνης. Οι συλληφθέντες ισχυρίζονται ότι θα τα παρέδιδαν σε τρίτο πρόσωπο, το οποίο όμως δεν κατονομάζουν.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας Στέλιος Σεργίδης, άνδρες της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό παρακολούθηση την οικία 25χρονου, ο

οποίος θεάθηκε σε κάποια στιγμή να εξέρχεται κρατώντας μια τσάντα και να επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο που έφτασε στη σκηνή και το οποίο οδηγούσε 29χρονος.

Το όχημα ανακόπηκε και από έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν στην τσάντα τρεις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά δυο περίπου κιλά κοκαΐνης, ενώ τα δυο πρόσωπα συνελήφθηκαν και οδηγήθηκαν στα αστυνομικά κρατητήρια.

Ανακρινόμενοι οι συλληφθέντες, που απασχόλησαν και στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για παρόμοιες υποθέσεις, ισχυρίστηκαν πως τα ναρκωτικά θα τα παρέδιδαν σε τρίτο πρόσωπο, χωρίς ωστόσο να το κατονομάζουν.

Ο 25χρονος και ο 29χρονος αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα