Δόξα: Με απαιτήσεις στο «Παπαδόπουλος»

Όσο οι αγωνιστικές τρέχουν και η Δόξα βρίσκεται καθηλωμένη στην προτελευταία θέση, ο κίνδυνος του υποβιβασμού παραμένει υπαρκτός.

Τη δεδομένη στιγμή κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τη δύσκολη συνέχεια, αφού υπάρχει ακόμα μπόλικος δρόμος και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στους αγώνες κατάταξης. Ωστόσο, η προσφυγική ομάδα θα επιδιώξει να ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις τα πλέι-οφ. Ως εκ τούτου, στοχεύει σε βαθμολογικό κέρδος στα εναπομείναντα παιγνίδια με Ανόρθωση και ΑΕΚ.Σήμερα, η Δόξα θα ταξιδέψει

στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση. Το εμπόδιο είναι ψηλό, ενδεχομένως το ψηλότερο μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, όμως οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Κωστή θα πάνε με απαιτήσεις στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» .

Ο Ελλαδίτης τεχνικός κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, έδωσε μεγάλη έμφαση στο ψυχολογικό κομμάτι. Βλέπετε, οι τρεις ήττες επηρέασαν την ομάδα και ο κ. Κωστής με τη βοήθεια της διοίκησης προσπάθησε να αναπτερώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών. Στο πλαίσιο αυτό εντάχθηκε και η εκδρομή στο Φικάρδου την προηγούμενη Πέμπτη.Ταυτόχρονα, ο νέος τεχνικός της ομάδας δούλεψε και στην τακτική. Επιχείρησε να βελτιώσει τα αμυντικά κενά, τα οποία είναι πολλά και πρόδωσαν ουκ ολίγες φορές τη Δόξα.Η τεχνική ηγεσία είναι στην ευχάριστη θέση να μετρά επιστροφές σε σχέση με τα προηγούμενα παιγνίδια. Βασκονσέλος, Αρέστη και Ραούλ Γκονζάλες το πιο πιθανόν θα πάρουν φανέλα βασικού. Όχι, όμως και ο Ζορζ, που θα κάθεται στον πάγκο. Εκτός αποστολής είναι οι Νοβόα, Έκτορ Γκονζάλες και Ντάνι Λόπες.

Keywords
Τυχαία Θέματα