Διορισμός Ανωτάτων Εκτελεστικών Διευθυντών στην Αncoria

Στις αρχές Ιανουαρίου 2015, o κ. Ιωάννης Λοΐζου διορίστηκε Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της νεοσύστατης Ancoria Bank. Ο κ. Λοΐζου διετέλεσε Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ancoria Insurance από το 1989 μέχρι και το Δεκέμβριο του 2014 και θα συνεχίσει να προεδρεύει του Διοικητικού Συμβουλίου της Ancoria Insurance.

Ο κ. Λοΐζου, είναι Εγκεκριμένος Λογιστής (CPA), απόφοιτος του Queens College

New York με μεταπτυχιακές σπουδές στο The Bernard M. Baruch College Νέας Υόρκης.

Η Ancoria Bank με νέα φιλοσοφία και προσέγγιση στην εξυπηρέτηση του πελάτη αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία της στην Κύπρο εντός του 2015 με δύο καταστήματα, ένα στη Λευκωσία και ένα στη Λεμεσό.

Τα καθήκοντα του κ. Λοΐζου στην Ancoria Insurance και συγκεκριμένα τη θέση του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο κ. Τάσος Αναστάση.

O κ. Αναστάση έχει εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, κατέχοντας διάφορες θέσεις σε Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα και Κύπρο, κυρίως στον κλάδο του Wealth Management, από το 1999. Προτού αναλάβει καθήκοντα στην Ancoria Insurance, διετέλεσε Διευθυντής Ανάπτυξης Εργασιών στο Τμήμα του Wealth Management της Eurobank (Κύπρου). O κ. Αναστάση έχει Μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά από το London Business School.

H Ancoria Insurance, εδώ και 27 χρόνια παρέχει στους πελάτες της, μέσω ασφαλιστικού συμβολαίου, αποταμιευτικά και επενδυτικά προϊόντα με διαφανείς πρακτικές και καινoτόμες λύσεις για να διαμορφώνουν το μέλλον που ονειρεύονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα