Δημοσιογράφος σε Αντετοκούνμπο: "Είσαι Έλληνας Θεός"(video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρώτα "σκότωσε" τους New York Knicks με buzzer beater κι εν συνεχεία άκουσε έναν ομογενή δημοσιογράφο να τον αποκαλεί



Το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου θα κάνει καιρό να το ξεχάσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Μιλάμε άλλωστε για την πρώτη φορά που "σκοτώνει" ομάδα με καλάθι στην εκπνοή. Οι New York

Knicks ήταν αυτοί που ήπιαν το πικρό πιοτό της ήττας από τα χέρια του διεθνή γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος αποθεώθηκε από συμπαίκτες, προπονητές, αντιπάλους και φιλάθλους.

Σα να μην έφταναν αυτά, ο "Giannis" άκουσε έναν ομογενή δημοσιογράφο να τον αποκαλεί "Έλληνα Θεό" στα αποδυτήρια του Madison Square Garden, λίγα λεπτά μετά από το φινάλε της αναμέτρησης στη Νέα Υόρκη.

"Είμαι Έλληνας Θεός; Οι Έλληνες Θεοί ήταν δώδεκα, όχι δεκατρείς", αποκρίθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον συνομιλητή του όμως να μην σταματά εκεί αφού έδωσε συνέχεια στο προσωπικό ρεσιτάλ. "Το να το κάνεις μπροστά μου ήταν πολύ ξεχωριστό για μένα. Λες ότι δεν πιστεύεις στο "μάτι", γι αυτό έκανα προσευχή για σένα. Είσαι ο Θεός της Ελλάδας. Είμαστε περήφανοι για σένα", του είπε με τον "Greek Freak" να απαντά με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Keywords
Τυχαία Θέματα