Δημοσιογραφική διάσκεψη Limassol boat show 2016

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο πολιτιστικό κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ η δημοσιογραφική διάσκεψη για το LIMASSOL BOAT SHOW, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 6-8 Μαΐου στη Μαρίνα Λεμεσού. Από πλευράς διοργανωτών ο κ. Άριστος Αριστείδου ανέφερε ότι στο BOAT SHOW θα συμμετέχουν 66 εταιρείες από τον τομέα των σκαφών, της ερασιτεχνικής αλιείας, της κατάδυσης και της θάλασσας. Η έκθεση πλαισιώνεται με αρκετές επιδείξεις,

σεμινάρια και άλλες δραστηριότητες.

Εκ μέρους του Δήμου Λεμεσού ο αντιδήμαρχος κ. Σάββας Κούπας δήλωσε ότι ο Δήμος Λεμεσού πάντοτε στηρίζει και υποστηρίζει εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με τη θάλασσα καθώς η Λεμεσός είναι μια κατ’ εξοχήν θαλάσσια πόλη, η οποία μπορεί να στηρίξει τέτοια γεγονότα.

Εκ μέρους της Μαρίνας Λεμεσού ο κ. Νικηφόρος Βαμβακάς δήλωσε ότι μέσα από μια καλή συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς ευελπιστούμε ότι το LIMASSOL BOAT SHOW θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια και θα καθιερωθεί ως ένα διεθνές ναυτικό σαλόνι.

Ο πρόεδρος της τουριστικής ανάπτυξης Λεμεσού κ. Αντώνης Αντωνίου δήλωσε ότι τέτοιες εκδηλώσεις είναι καλοδεχούμενες καθώς προωθούν την Κύπρο τόσο εμπορικά όσο και τουριστικά. Η εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού συγχαίρει και υποστηρίζει αυτή την προσπάθεια και σίγουρα θα μπορέσει στο μέλλον να συμβάλει η ίδια πολύ περισσότερο στην εν λόγω διοργάνωση.

Τέλος, ο διευθυντής του Ομίλου Χαράλαμπος Πηλακούτα στη Λεμεσό, ο οποίος είναι ο χρυσός χορηγός της εκδήλωσης συγχάρηκαν τους διοργανωτές για την εκδήλωση που τους δίνει την ευκαιρία να προβάλουν τα προϊόντα τους σε ποιοτικούς επισκέπτες.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 6-8 Μαΐου στην Μαρίνα Λεμεσού.

Keywords
Τυχαία Θέματα