Δήμος Κ. Πολεμιδιών: Ικανοποίηση για την προώθηση έργων

Πολύ σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε στο αίτημα του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών για την προώθηση σειράς έργων που αφορούν τη συνοικία του 4ου Μονοβόλικου, αφού το Υπουργείο Οικονομικών έδωσε το πράσινο φως για την αποδέσμευση κονδυλίων για προώθηση τους.

Σε ανακοίνωση του, ο Δήμος αναφέρει πως τα έργα αυτά προκύπτουν από την κατασκευή του Κάθετου Δρόμου, Φάση Ι – Τμήμα Β’ και αφορούν συγκεκριμένα την τοποθέτηση οδικού φωτισμού σε εναέριο δίκτυο στην οδό Ηλία Καννάουρου και μέτρα κυκλοφοριακής ύφεσης.

Επιπρόσθετα,

τα έργα θα περιλαμβάνουν βελτίωση και αναβάθμιση του ασφαλτικού οδοστρώματος στις οδούς Φειδιππίδου και 9ο δρόμο.

Σημαντικά είναι και τα έργα που αφορούν απάμβλυνση διαρροής ομβρίων υδάτων στην περιοχή, πρόβλημα που ταλαιπωρούσε την συνοικία και τους κατοίκους.

«Το Υπουργείο Οικονομικών έδωσε το πράσινο φως και απελευθέρωσε ποσό ύψους €220,800,00 + Φ.Π.Α. και το Επαρχιακό Τμήμα Δημοσίων Έργων θα προωθήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για προκήρυξη ανοικτού διαγωνισμού εκτέλεσης των έργων», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Την ικανοποίηση του ιδίου και του δημοτικού συμβουλίου για τη θετική κατάληξη των συγκεκριμένων αιτημάτων εξέφρασε ο Δήμος Γιώργος Γεωργίου, τονίζοντας ότι τα έργα αυτά θα αναβαθμίσουν τη συνοικία, θα δώσουν λύσεις σε μια καλύτερη κυκλοφοριακή διαχείριση και θα επιλύσουν το πρόβλημα ομβρίων υδάτων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα