Δημητριάδης: Καμία μεθόδευση στις αστικές συγκοινωνίες

Στόχος είναι το ανοικτό ζήτημα των λεωφορείων να επιλυθεί το συντομότερο δυνατό, ξεκαθάρισε ο Υπουργός Συγκοινωνιών Μάριος Δημητριάδης, απορρίπτοντας τις αιχμές των εταιρειών αστικών συγκοινωνιών για σκόπιμη και προς προεκλογικό όφελος καθυστέρηση.

Όπως δήλωσε ο Υπουργός Μεταφορών Μάριος Δημητριάδης, «αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Εμείς, ως Υπουργείο,

θέλουμε να ξεκαθαρίσει αυτή η υπόθεση το συντομότερο δυνατόν. Εξάλλου είναι γι’ αυτό το λόγο που προχωρήσαμε από το 2015 με τους ελέγχους των οικονομικών καταστάσεων που δεν είχαν γίνει προηγουμένως».

Γιατί στόχος μας συμπλήρωσε είναι να προχωρήσουμε μπροστά με καλές δημόσιες συγκοινωνίες. Και εξήγησε πως θα προχωρήσει η διαδικασία.

«Τους είχαμε στείλει τους όρους όσον αφορά το διορισμό των κριτών μόλις πριν από λίγες μέρες, απάντησαν με κάποιες εισηγήσεις. Αυτή την εβδομάδα θα τους πούμε ποιες γίνονται αποδεκτές και ο στόχος μας σίγουρα είναι να προχωρήσει το θέμα των κριτών μέχρι το τέλος αυτού του χρόνου», ανέφερε ο Υπουργός.

Η επιτροπή θα κληθεί να καταλήξει σε συμπεράσματα ώστε να δοθούν οριστικές και συμφέρουσες λύσεις, τόσο για το κράτος, αλλά και τους λεωφορειούχους.

Keywords
Τυχαία Θέματα