Αστυνομία: Δεν ακολουθούμε τον λαϊκισμό του Φαίδωνος

Στην αντεπίθεση απέναντι στον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος περνάει για άλλη μια φορά η Αστυνομία Κύπρου, λέγοντας ότι δεν νομιμοποιείται οποιοσδήποτε κατέχει δημόσιο αξίωμα, να σπιλώνει ένα θεσμό όπως η Αστυνομία, που με το έργο της αποδεικνύει καθημερινά και έμπρακτα την προσήλωση στην αποστολή της.

Νέα απάντηση Φαίδωνος σε Αστυνομία: «Επικίνδυνο λάθος»

Σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, η Αστυνομία

ξεκαθαρίζει ότι δεν ενδιαφέρεται να συμμετέχει σε αντιπαραθέσεις για χάρη εντυπώσεων, «γι’ αυτό και δεν θα ακολουθήσει τον κατήφορο του λαϊκισμού που έχει επιλέξει ο κ. Φαίδωνος, με την τακτική των δημόσιων τοποθετήσεων».

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η Αστυνομία Κύπρου με οδηγίες του Αρχηγού της, εξετάζει όλα τα ζητήματα που εγείρονται από τις δηλώσεις, τις πληροφορίες και καταθέσεις στις οποίες προέβη ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, με επαγγελματισμό και σοβαρότητα, στο πλαίσιο που ορίζει ο Νόμος, με απώτερο σκοπό την πλήρη διερεύνησή τους.

Απορρίπτουμε κατηγορηματικά έμμεσες ή άμεσες αιχμές τις οποίες διατυπώνει εναντίον της Αστυνομίας, ως προς τον τρόπο που ενεργεί, την αντικειμενικότητα και την αποτελεσματικότητά της.

Διαβάστε επίσης: Φαίδωνος στο ΣΙΓΜΑ: Συγκεκριμένα άτομα πίσω από βόμβα

Δεν νομιμοποιείται οποιοσδήποτε κατέχει δημόσιο αξίωμα, να σπιλώνει ένα θεσμό όπως η Αστυνομία, που με το έργο της αποδεικνύει καθημερινά και έμπρακτα την προσήλωση στην αποστολή της.

Η Αστυνομία δεν ενδιαφέρεται να συμμετέχει σε αντιπαραθέσεις για χάρη εντυπώσεων, γι’ αυτό και δεν θα ακολουθήσει τον κατήφορο του λαϊκισμού που έχει επιλέξει ο κ. Φαίδωνος, με την τακτική των δημόσιων τοποθετήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα