Δημιουργικότητα χωρίς περιορισμούς με το κοπτικό σύστημα Zund

Η LandasColour είναι η μοναδική εταιρεία στην Κύπρο που προσφέρει σήμερα, μέσω του εξαιρετικά προηγμένου και ευέλικτου ψηφιακού κοπτικού συστήματος Zund, ταχύτατες ολοκληρωμένες λύσεις και σχεδιαστικά μοτίβα σε κάθε είδος εύκαμπτου και άκαμπτου υλικού ή επιφάνειας που ο πελάτης επιθυμεί να χαράξει ή να κόψει.

Πρόκειται για ένα προηγμένο μηχάνημα που εντυπωσιάζει τόσο με τον μοναδικό συνδυασμό των έξυπνων συστημάτων ελέγχου

κίνησης που διαθέτει, όσο και με την εξελιγμένη τεχνολογία κοπής του.

Το εξελιγμένο μηχάνημα Zund, στηρίζεται στην ευφυή τεχνολογία, προσφέρει τη δυνατότητα κοπής σε οποιοδήποτε πολύπλοκο σχήμα με φοβερή ψηφιακή ακρίβεια και εξαιρετικές ταχύτητες επεξεργασίας. Το ψηφιακό σύστημα Zund, προσφέρει τη δυνατότητα κοπής του υλικού μπρος πίσω σε χαρτόνι (cardboard), χαρτόνι γκοφρέ (corrugated cardboard), πολυανθρακικό twin wall sheets, βινύλιο, αφρολέξ (foam), ύφασμα (textile), δέρμα. Παράλληλα, η Zund προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις και προσαρμοσμένες στη δημιουργική ιδέα του πελάτη, είτε πρόκειται για σήμανση με ποικιλόμορφα γραφικά, ή πτυσσόμενους τοίχους, γραφικά σε pop displays είτε ακόμη και για τρισδιάστατα σχήματα στον χώρο.

Η αξεπέραστη παραγωγική ικανότητα του ψηφιακού κοπτικού συστήματος Zund, της LandasColour, απορρέει από τη χρήση της ευφυούς τεχνολογίας ελέγχου, από τα σθεναρά εξαρτήματα του συστήματος καθώς και από τα εξελιγμένα-αποσπώμενα εργαλεία που διαθέτει. Όλα τα εξαρτήματα του συστήματος είναι πλήρως συντονισμένα μεταξύ τους και εγγυώνται να βελτιστοποιήσουν την ποιότητα της κοπής. Επιπλέον, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία κοπής και την ευελιξία στην εναλλαγή των απαιτούμενων εργαλείων (μπορεί να εξοπλιστεί με έως και δύο διαφορετικά εργαλεία) αποτελεί ένα “value for money” πολυλειτουργικό σύστημα, εύκολο στη χρήση.

Η LandasColour Ltd επενδύει διαρκώς στην τεχνολογική αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει και για το λόγο αυτό, συγκαταλέγεται στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της. Με εξειδίκευση στις ψηφιακές εκτυπώσεις και επιγραφές, κατέχει σημαντικό μερίδιο αγοράς, και στο πελατολόγιο της περιλαμβάνονται πέραν των 2,000 εταιρειών παγκύπρια. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις 2.800τ.μ. που διατηρεί στη βιομηχανική περιοχή Στροβόλου, διαθέτει υψηλού επιπέδου τεχνολογία και υπερσύγχρονα ενεργειακά συστήματα με όλες τις πιστοποιήσεις ποιότητας. Σήμερα, η LandasColour εργοδοτεί περισσότερους από 50 επαγγελματίες και επενδύει συνεχώς στην εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της, σεβόμενη την εξυπηρέτηση και τις απαιτήσεις των πελατών. Στις κύριες υπηρεσίες της περιλαμβάνονται: αυτοκόλλητα μικρών/μεγάλων διαστάσεων, 3D lettering και λογότυπα, φωτεινές επιγραφές, σήματα, neon signs, neon lights, αυτοκόλλητα αυτοκινήτων, πανό, plexiglass κατασκευές, περίπτερα εκθέσεων/εκδηλώσεων, ενοικίαση/αγορά οθονών LED custom διαστάσεων και graphic design.

Το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της LandasColour βρίσκεται δίπλα από κάθε πελάτη, από την ιδέα και τον σχεδιασμό, έως την υλοποίηση και την τοποθέτηση, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που κατασκευάζονται με υπερσύγχρονα μηχανήματα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα και η έγκαιρη παράδοση.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Διεύθυνση: Προπυλαίων 28, Βιομηχανική Περιοχή Στροβόλου, 2033 / P.O. Box: 23981 - CY 2409
Τηλ.: 77 77 88 77 / +357 22 251080
Mail: [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημιουργικότητα, Zund,dimiourgikotita, Zund