Τζέρεμι Ρένερ: Γιατί αλλάζει η αφίσα του στη σειρά που πρωταγωνιστεί μετά το ατύχημα του ηθοποιού (Photo)

Σε περίοδο ανάρρωσης βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Τζέρεμι Ρένερ έπειτα από το σοβαρό ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό του μηχάνημα στο ράντσο του κοντά στη λίμνη Τάχο στη Νεβάδα.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Mayor of Kingstown» με τη streaming υπηρεσία Paramount+, να παίρνει την απόφαση να προχωρήσει σε μία κίνηση με σεβασμό προς τον πρωταγωνιστή.

Πιο συγκεκριμένα, το δίκτυο αφαίρεσε με photoshop τα τραύματα στο πρόσωπο του Ρένερ για να μην του έρχονται κακές αναμνήσεις

από το φρικτό ατύχημα και όσα πέρασε.

Η υπόθεση της σειράς ακολουθεί την οικογένεια McLusky σε μια πόλη που αντιμετωπίζει θέματα ρατσισμού, διαφθοράς και ανισότητας. Η σειρά επιχειρεί να φέρει τάξη και δικαιοσύνη σε έναν κόσμο που όπως δείχνει δεν έχει τίποτα από τα δύο…

Η παλιά αφίσαΗ νέα αφίσαΤο ατύχημα του Τζέρεμι Ρένερ

Ο Τζέρεμι Ρένερ τραυματίστηκε την ώρα που καθάριζε το χιόνι με ένα από τα εκχιονιστικά μηχανήματα στο σπίτι του στο ράντσο του μεταξύ του Ρίνο και της λίμνης Τάχο. Η κατάστασή του είχε κριθεί εξαιρετικά δύσκολη, ενώ είχε νοσηλευτεί για αρκετές ημέρες στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με το TMZ, το εκχιονιστικό όχημα που είχε ο ηθοποιός πλάκωσε το ένα του πόδι, ενώ λίγο αργότερα ο ηθοποιός της Marvel μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός υπέστη αμβλύ θωρακικό τραύμα και ορθοπεδικές κακώσεις, ενώ υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Ματσούκα για καριέρα στο εξωτερικό: «Έκανα 2-3 κάστιγνκ με απόλυτη αποτυχία» (Video)

Τζέρεμι Ρένερ: Εξιτήριο για τον ηθοποιό μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό μηχάνημα

Τζορτζ Κλούνεϊ: Έκανε δωρεά ύψους 20.000 ευρώ για τους πλημμυροπαθείς στη Γαλλία

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζέρεμι Ρένερ, Photo,tzeremi rener, Photo