Δήμ. Παραλιμνίου:Θα μας βρουν μπροστά τους–Είναι η παράδοση

Στη μεσημβρινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι» παρενέβη τηλεφωνικώς ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυριλλής και επεκτάθηκε επί του πολύκροτου ζητήματος των αμπελοπουλιών.

Έντονος ήταν ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυριλλής μιλώντας στο ΣΙΓΜΑ για το ζήτημα που απασχολεί έντονα την κοινωνία, με φόντο τ’ αμπελοπούλια.

«Όλοι αυτοί που βιάζουν την ανάπτυξη της Επ. Αμμοχώστου και δεν μας λαμβάνουν υπ' όψιν, θα μας βρουν μπροστά τους. Προέρχονται από

κόμματα, άλλοι είναι επιχειρηματίες και άλλοι έχουν οικονομικά συμφέροντα», τόνισε ο κ. Πυριλλης.
Σ’ ό,τι αφορά στη χθεσινή εκδήλωση διαμαρτυρίας που έγινε στο Παραλίμνι, ο Δήμαρχος τόνισε ότι δεν ήταν διοργανωτής, αλλά απλά έδωσε το παρών του «για κάποιους συγκεκριμένους λόγους».

«Όντως, η παγίδευση με ξόβεργα είναι παράδοση από τον 17ο αιώνα, θέλουμε να κρατήσουμε την παράδοση. Μπορεί να είναι εκτός νόμου, όμως διεκδικούμε το δικαίωμά μας στην παράδοση. Όπως και να 'χει η νομοθεσία, πρέπει να τηρείται», τόνισε ο Θεόδωρος Πυρίλλης.

Υπέδειξε, παράλληλα, όπως γίνει διάλογος, ώστε «να τροποποιηθεί η υφιστάμενη νομοθεσία με τη σύμφωνη γνώμη των Ευρωπαίων, για να μην ξεχνούμε την παράδοση. Δεν έγινε ποτέ διαβούλευση όταν συζητείτο αυτή η νομοθεσία».

Κλείνοντας, ο κ. Πυρίλλης προέβη σε καταγγελίες κατά των ακτιβιστών, κατηγορώντας τους για καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, προσωπικής ελευθερίας και προσωπικών δεδομένων. Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι η αστυνομία δεν δεχόταν καταγγελίες πολιτών που έκαναν λόγο για καταπάτηση των δικαιωμάτων τους από ακτιβιστές.

H τηλεφωνική παρέμβαση του Δημάρχου Παραλιμνίου στο βίντεο, στο πάνω μέρος της είδησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα