Δήλωσαν ικανοποιημένοι, είναι;

Η ισοπαλία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» πρακτικά δεν είναι ικανοποιητική για καμιά ομάδα, αφού τόσο ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ όσο και η Ανόρθωση είδαν τους βασικούς τους αντιπάλους να κερδίζουν και να τους βάζουν επιπλέον πίεση.

Ο ΑΠΟΕΛ έχασε το μαξιλαράκι των έξι βαθμών και πλέον νιώθει την καυτή ανάσα της ΑΕΚ. Ωστόσο ο βαθμός, μπορεί να αποδειχθεί πάρα πολύ σημαντικός για τον απλούστατο λόγο. Η ομάδα της

Λευκωσίας έχει περιθώριο για ακόμα ένα λάθος -και αναφερόμαστε σε ισοπαλία-, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που σε ενδεχόμενο στραβοπατήματος πολύ πιθανόν να… χαθεί.

Από την άλλη η Ανόρθωση κρατούσε μέχρι το 88’ τη νίκη, μια νίκη που θα την ανέβαζε στην 3η θέση (ισόβαθμη) με την Ομόνοια και θα την έβαζε δυναμικά στη διεκδίκηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Τώρα είναι 5η, δυο βαθμούς λιγότερους από την Ομόνοια που θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική.

Παρόλα αυτά, οι δυο προπονητές δήλωσαν ικανοποιημένοι (;) από την ισοπαλία! Το ερώτημα είναι εάν εννοούσαν αυτά που ανέφεραν στη διάσκεψη Τύπου, οι Τιμούρ Κετσπάγια και Νεόφυτος Λάρκου.

Ο πρώτος είδε τη διαφορά να μειώνεται επικίνδυνα και ο άλλος την τρίτη θέση να απομακρύνεται.

Τώρα με βάση την εξέλιξη του αγώνα, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, αλλά καθόλου ευνοϊκό (για τους λόγους που προαναφέραμε).

Η Ανόρθωση ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές από τον ΑΠΟΕΛ, όμως, ήταν οι γαλαζοκίτρινοι που έχασαν τις πιο καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Ωστόσο εκεί που ο ρυθμός του αγώνα ήταν μέτριος, με πολλά λάθη, είδαμε δυο πανέμορφα τέρματα, τα οποία αποζημίωσαν το φίλαθλο κοινό.

Όσον αφορά στον πόντο που πήραν Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ θα φανεί εκ των υστέρων πόσο σημαντικός ήταν. Διότι τη δεδομένη στιγμή δεν είναι για καμία από τις δυο ομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα