Δικαιολογημένα τους τα έψαλλε ο κόσμος!

Κάθε εβδομάδα τα ίδια για τη Νέα Σαλαμίνα, όσο και αν δεν θέλουν να το πιστέψουν κάποιοι, οι ήττες έχουν καταντήσει... ρουτίνα για την ομάδα, για να φτάσουμε τώρα στο σημείο να γράφουμε για την επικίνδυνη ζώνη και ότι η ομάδα πραγματικά κινδυνεύει με υποβιβασμό. Δεν είναι αστείο, ο κίνδυνος είναι ορατός και όσο κάποιοι δεν τον αντιλαμβάνονται ή δεν βλέπουν καθαρά, τότε η Νέα Σαλαμίνα θα συνεχίσει την κατρακύλα.

Νέα Σαλαμίνα: Όλα αποφασίζονται στη ΓΣ

Ο

απολογισμός των 8 μόλις βαθμών σ' ένα ολόκληρο γύρο δεν ικανοποιεί κανέναν, το κλίμα είναι αρκετά βαρύ και θα πρέπει η ομάδα ν' αρχίσει επιτέλους να παίρνει τα πάνω της αν θέλει να σωθεί στην τελική και να μην μιλάμε για μία μαύρη... χρονιά. Ο κόσμος τρίβει τα μάτια του με αυτά που αντικρίζει σε κάθε αγωνιστική, όχι φυσικά από ικανοποίηση, αλλά από το τι βγάζει η ομάδα, το πώς χειρίζεται τα παιχνίδια και το πόσο εύκολα δέχεται τις ήττες.

Δικαιολογημένα είδαμε χθες το ειρωνικό χειροκρότημα, δικαιολογημένα ο κόσμος τούς έστησε... καρτέρι έξω από το στάδιο "Αμμόχωστος" με το τέλος του αγώνα και δικαιολογημένα τους τα έψαλλε. Έχει και ο κόσμος τα δίκια του, αφού τέτοιο ξεκίνημα κανείς δεν το περίμενε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δικαιολογημένα,dikaiologimena