Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση Κύπρου

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), η Ομοσπονδία Εργοδοτών &Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ) και το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου (ΕΓΚ), σε συνεργασία με το British Council Cyprus

και τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Συντονιστών Erasmus, διοργανώνουν την Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση Κύπρου – Εκπαίδευση και Καριέρα 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου, από τις 19-21 Φεβρουαρίου 2016.

Η έκθεση «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ 2016» θα λειτουργήσει και φέτος ως πύλη μέσω της οποίας οι υποψήφιοι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα για σπουδές στην Κύπρο ή το εξωτερικό, να συναντήσουν σύμβουλους σπουδών και καριέρας και να ενημερωθούν για τις τάσεις και προοπτικές που διανοίγονται στην αγορά εργασίας.

Παράλληλα με την έκθεση, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιμορφωτικά σεμινάρια που αφορούν κύρια θέματα εκπαίδευσης και καριέρας. Φέτος η Διεθνής Εκπαιδευτική Έκθεση θα είναι ακόμη μεγαλύτερη με τη συμμετοχή του British Council και περισσότερους από 100 εκθέτες από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα τελέσει ο Υπουργός Παιδείας κος Κώστας Καδής την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 4.00 το απόγευμα.

Η Έκθεση θα είναι ανοιχτή την Παρασκευή 19/2 από τις 8:30 μέχρι τις 13:30 και 16:00 -21:00 και Σαββατοκύριακο από τις 14:00 μέχρι τις 20:00. H είσοδος είναι ελεύθερη.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: SUPER FM

Keywords
Αναζητήσεις
εκπαιδευτική έκθεση κύπρου
Τυχαία Θέματα