Διερευνώνται όλα τα αίτια για το θανατηφόρο στην Πάφο

Τα αίτια του δυστυχήματος που σημειώθηκε χθες στον κύριο δρόμο Δρούσειας- Πόλης Χρυσοχούς και που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει την ζωή της 33χρονη από την Ρωσία διερευνά η τροχαία Πάφου.

Αναφερόμενος στις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το χθεσινό θανατηφόρο ο υπεύθυνος της τροχαίας Πάφου, Ζήνων Ψαθίτης, είπε πως αυτές διερευνώνται από την Τροχαία χωρίς όμως να αποκλείσει το ενδεχόμενο της υπερβολικής ταχύτητας.

Σύμφωνα με τον κ. Ψαθίτη το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε χθες γύρω στις 5.30

το απόγευμα όταν η 33χρονη Ρωσίδα Τatiana Dekhnich που οδηγούσε μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα στον κύριο δρόμο Δρούσειας – Πόλης Χρυσοχούς, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, έπεσε αρχικά σε τσιμεντένιο χαντάκι και ακολούθως χτύπησε σε πινακίδα τροχαίας

Από την σύγκρουση η οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπουδιαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η 33χρονη φορούσε πλήρη στολή και κράνος ασφαλείας, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Αξίζει να αναφερθεί πως πριν από μια εβδομάδα σε άλλο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στη λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων έχασε την ζωή της 33χρονη επίσης από τη Ρωσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα