«Διεκδικούμε Ευρώπη και όχι μόνο» (ηχητικό)

Το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ομόνοιας, Λάκης Πολυκάρπου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για το ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και τους στόχους που έχει η ομάδα με 4 αγωνιστικές να απομένουν.

Για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ: «Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ένα αγώνας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ τραβά την προσοχή του φίλαθλου κοινού
Παρόλο που έγινε συχνότητα να αγωνίζονται μεταξύ τους η σημασία

του κάθε αγώνα παραμένει σε ψηλά επίπεδα. Είναι ένα αγώνας που ενδιαφέρει όχι μόνο τα δυο σωματεία αλλά και τις άλλες ομάδες»
Με νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ αλλάζουν πολλά…: Είμαστε στην τελική ευθεία. Η κάθε αγωνιστική κρύβει τα δικά της μυστικά ανάλογα με ατα αποτελέσματα. Φυσιολογικά το ενδιαφέρον βρίσκεται στα ύψη. Ένα πρωτάθλημα που το διακρίνει μεγάλη διεκδικιτικότητα. Το να κερδίσει αυτούς τους 4 αγώνες που υπολείπονται επηρεάζει σημαντικά και την επίτευξη των στόχων. Με κύριο στόχο την Ευρώπη.

Για τους στόχους της Ομόνοιας: «Δεν είναι μυστικό. Ξεκινήσαμε με κύριο στόχο την σωτηρία του σωματείου μας. Θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα με ψηλά αγωνιστικά επίπεδα. Με βάση τα σημερινά δεδομένα ο στόχος έχει επιτευχθεί. Παρόλο που δεν είχαμε το βάθος, εμείς καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που παρουσιάζει καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι 4 αγωνιστικές πριν το τέλος είμαστε στην 3η θέση και διεκδικούμε την έξοδο μας στην Ευρώπη και όχι μόνο. Έχουμε πετύχει σε μεγάλο βαθμό τους στόχους που θέσαμε».

Για την αύξηση των ομάδων: «Πετύχαμε να έχουμε ένα πρωτάθλημα με μεγάλο ενδιαφέρον. Ανεβάσαμε τα επίπεδα το ενδιαφέρον. Παρόλη την επιτυχία πάρθηκαν αποφάσεις που διαφοροποιούν τα δεδομένα. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε εάν πήραμε τις σωστές αποφάσεις».

Για τη πρώτη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ: «Θα πρέπει να δεχθούμε ότι στους τελευταίους αγώνες με εξαίρεση το 3-0 του ΑΠΟΕΛ είχαμε καλή παρουσία και σε κάποιους από αυτούς έπρεπε να πάρουμε τη νίκη. Να πετύχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ».
«Αφού κλείσει αυτό το πρωτάθλημα θα αξιολογηθεί το ρόστερ και να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Έχουμε ανάγκη να δώσουμε με επιτυχία τις εξετάσεις μας με τα κριτήρια. Αναμφίβολα είναι σε καλύτερη μοίρα τα οικονομικά, όμως πάλι είναι δύσκολα. Μας δημιουργούν προβλήματα οι παλαιές υποχρεώσεις. Χρειαζόμαστε χρόνο ακόμη»

Keywords
Τυχαία Θέματα