Τσίπρας: Θα βγούμε απο την κρίση, όρθιοι και δυνατοί

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο Ισραήλ και με την άφιξη του προέβη σε διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό.

Ελλάδα με τις θυσίες του ελληνικού λαού κρατάει το βάρος όλης της Ευρώπης και στο Προσφυγικό και στην οικονομική κρίση. Και αυτό ήλθε η ώρα να το αναγνωρίσει η Ευρώπη. Δέσμευση αυτής της κυβέρνησης

είναι κάθε ευρώ που πλεονάζει από τους διαθέσιμους πόρους να αναδιανέμεται στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας.

Σήμερα, παραμένοντας σταθεροί στην δέσμευσή, αποφασίζουμε την άμεση διανομή της υπεραπόδοσης των εσόδων του 2016 στους χαμηλοσυνταξιούχους", ανέφερε αρχικά.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις αποψινές του δηλώσεις ανέφερε:

Δέσμευση της κυβέρνησης κάθε ευρώ που πλεονάζει να μοιράζεται στους πιο αδύναμους ΈλληνεςΚοινωνική αναδιανομή της υπεραπόδοσης των εσόδων.13η σύνταξη σε 1.600. 000 συνταξιούχους κάτω των 850 ευρώ

Τη συμφωνία με τους εταίρους θα την τηρήσουμε στο ακέραιο, σημείωσε.

"Αναστέλλεται η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά όσο διαρκεί η προσφυγική κρίση. Σε κάθε βήμα της Ελλάδας προς την κανονικότητα και την ανασυγκρότηση στο μυαλό μας θα είναι πάντα η αποκατάσταση των αδικιών και η στήριξη των αδύνατων.

Διανύουμε τα τελευταία δύσκολα μέτρα ένός πολύ δύσκολου μαραθώνιου. Θα βγούμε από την κρίση όρθιοι και δυνατοί", υπογράμμισε ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα