Διαμορφώθηκε το σκηνικό για τη Δημαρχία της Πάφου

Ξεκάθαρο είναι πλέον το τοπίο σε σχέση με τις επικείμενες εκλογές στο Δήμο Πάφου.

Το παζλ ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση του Δημοκρατικού Συναγερμού. Το κόμμα αποφάσισε να υποστηρίξει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Φαίδωνα Φαίδωνος.

Είχε προηγηθεί η εξαγγελία της υποψηφιότητας για τη Δημαρχία της Πάφου από τον κ. Φαίδωνος, ο οποίος παράλληλα, είχε ανακοινώσει την παραίτηση του από το Πολιτικό Γραφείο

του Δημοκρατικού Συναγερμού.Αναλυτικότερα το σκηνικό όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα:Ο ΔΗΣΥ ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Φαίδωνα Φαίδωνος. Σε ανακοίνωση τύπου που εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης, ο ΔΗΣΥ αναφέρει ότι η Πάφος χρειάζεται μια καινούργια αρχή, σημειώνοντας παράλληλα ότι οι εκλογές αυτές δεν προσφέρονται για κομματικές διεκδικήσεις ή τακτικές κινήσεις.Την ίδια ώρα, κλείδωσε η τριμερής συνεργασία για την υποψηφιότητα του Άριστου Βασιλειάδη. Μετά το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ, ήταν η σειρά της ΕΔΕΚ να στηρίξει την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του.Το Κίνημα Οικολόγων αποφάσισε να υποστηρίξει τον Αντιπρόεδρο του Κινήματος και Λέκτορα του Πανεπιστημίου Νεάπολις, Ανδρέα Μασούρα.Η Συμμαχία Πολιτών θα στηρίξει το μέλος της γραμματείας του Κινήματος, Δώρο Παφίτη.Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά τους εξήγγειλαν, επίσης, οι Βαγγέλης Μαυρονικόλας, Ανδρέας Χρυσάνθου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης και Ανδρέας Ευστρατίου.Η υποβολή υποψηφιοτήτων για τη θέση του Δημάρχου Πάφου θα πραγματοποιηθεί στις 30 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα