Διακίνηση στο κέντρο της Λευκωσίας Εύκολα Γρήγορα Προσιτά

Τα μικρά λεωφορεία Λευκωσίας κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης καθημερινά, συνδέοντας το ιστορικό κέντρο με το σύγχρονο αστικό εμπορικό κέντρο της πόλης. Κυκλοφορούν από τις 7:30 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα (23:50), από Δευτέρα μέχρι και την Κυριακή (επτά μέρες την εβδομάδα). Κάθε είκοσι λεπτά ένα λεωφορείο ξεκινά από το παλιό ΓΣΠ. Κάνουν δύο κυκλικές διαδρομές με την ονομασία λ1 και λ2 περνώντας από όλες τις εμπορικές οδούς και τα αξιοθέατα

της πόλης.

Οι διαδρομές είναι συχνές, με ένα πολύ ελκυστικό ωράριο, καλύπτοντας τις ανάγκες μετακίνησης των εργαζομένων, των νέων αλλά και των πολιτών κάθε ηλικίας.

Τα μικρά λεωφορεία Λευκωσίας είναι μικρά, ευέλικτα και hi-tech, παρέχουν άνετη μετακίνηση, έχουν πρόνοια για μεταφορά ποδηλάτου, προσφέρουν μια σειρά από νέας γενιάς υπηρεσίες και διαθέτουν ειδική ιστοσελίδα με ενημέρωση για τη θέση τους σε πραγματικό χρόνο. Ειδική εφαρμογή nicosia’s mini buses διατίθεται για έξυπνα τηλέφωνα Android. Οι κάτοχοι κινητών με λειτουργικό σύστημα iOS και Windows μπορούν να χρησιμοποιούν τη σχετική ιστοσελίδα.

Μεταφέρουν 21 άτομα, 13 καθήμενους και 8 ιστάμενους, διαθέτουν επιπλέον καθίσματα για άτομα που χρειάζονται προτεραιότητα, καθώς και ράμπα για την εξυπηρέτηση των ατόμων με κινητικές δυσκολίες.

Διαθέτουν υποδομή για εύκολη πρόσβαση σε άτομα με ειδικές κινητικές δυσκολίες.

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας των μικρών λεωφορείων Λευκωσίας www.nicosiaminibuses.eu μπορεί να δει εύκολα και γρήγορα τον χάρτη με τις διαδρομές, όλες τις στάσεις των λεωφορείων και ανά πάσα στιγμή να ενημερωθεί για το που βρίσκονται τα πιο κοντινά του λεωφορεία. Οι ξένοι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν την αγγλική έκδοση της σελίδας. Στην ιστοσελίδα επίσης μπορεί κανείς να βρει το ωράριο των μικρών λεωφορείων και όλα τα νέα σχετικά με τα λεωφορεία.

Είναι μια νέα σύγχρονη υπηρεσία που προσφέρει ο Δήμος Λευκωσίας σε όλους τους πολίτες και τους επισκέπτες της πόλης!

Σταθμεύστε στους χώρους στάθμευσης εκτός των τειχών και ανεβείτε στα μικρά λεωφορεία!

Ανέβα στο επόμενο λεωφορείο που θα περάσει και κάνε τη μετακίνησή σου στο κέντρο της πόλης εύκολα, γρήγορα και προσιτά!

Πρόσθετες πληροφορίες:

Η διαδρομή λ1 ακολουθεί την πορεία: ΓΣΠ, Ευαγόρου, Γρηγόρη Αυξεντίου, Βύρωνος, Μουσείου, Μάρκου Δράκου (Λήδρας Πάλας), Χαράλαμπου Μούσκου (Δικαστήρια), Κινύρας, Πύλη Πάφου, Ρηγαίνης, Βασιλείου Βουλγαροκτόνου, Πυγμαλίωνος, Νικοκλέους, Λεύκωνος, Διογένους, Ισαακίου Κομνηνού, Πενταδακτύλου, Ερμού, Έκτορος, Νικηφόρου Φωκά, Κοράη, Ισοκράτους, Πλατεία Τηλλύριας, Άρεως, Αχιλλέως, Τρικούπη, Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, Ρηγαίνης, Πλατεία Σολωμού, Α. Γ. Λεβέντη, Ευαγόρου, ΓΣΠ.

Η διαδρομή λ2 ακολουθεί την πορεία: ΓΣΠ, Ευαγόρου, Ανδρέα Δημητρίου, Θεμ. Δέρβη, Στασικράτους, Μνασιάδου, Φώτη Πίττα, Σπύρου Κυπριανού, Κρήτης, Στασάνδρου, Πινδάρου, Ευγενίας και Αντωνίου Θεοδότου, Κων. Παλαιολόγου, Κοραή, Ισοκράτους, Πλατεία Τηλλυρίας, Άρεως, Αχιλλέως, Τρικούπη, Μπουμπουλίνας, Στασάνδρυ, Μακαρίου Γ, Ζήνας Κάνθερ, Θεοφάνη Θεοδότου, Στασικράτους, Ευαγορου, ΓΣΠ.

Τα μικρά λεωφορεία Λευκωσίας κυκλοφορούν από τον Δήμο Λευκωσίας με τη συνεργασία και στήριξη του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Keywords
Τυχαία Θέματα