«Δέσαμε ακόμη ένα κρίκο στην αλυσίδα μας» (ηχητικό)

Για την μεγάλη νίκη, επί της Ομόνοιας, αλλά και για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Άρη την ερχόμενη Τετάρτη μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο προϊστάμενος επικοινωνίας των γαλαζοκιτρίνων Νεκτάριος Πετεβίνος.

Απόσπασμα των δηλώσεων του…περισσότερα στο ηχητικό

«Νομίζω ήταν μια συνέχεια των καλών εμφανίσεων. Είναι επίσης μια πειστική εμφάνιση. Μας έδωσε μόνο τρεις βαθμούς. Γενικά ήταν μια καλή εμφάνιση. Αποδείξαμε από την αρχή

πως αν μια ομάδα ήθελε τη νίκη ήταν ο ΑΠΟΕΛ».

«Μπήκε ένας στόχος πριν από τον αγώνα με τον Άρη όταν και ήμασταν στο -10. Δέσαμε ακόμη ένα κρίκο στην αλυσίδα. Η ουσία είναι να βλέπουμε την ομάδα να βελτιώνεται».

«Θα πρέπει πλέον να εστιάσουμε την προσοχή μας στο κύπελλο και κόντρα στον Άρη. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουμε τον στόχο μας».

«Αν θα κάνουμε εύκολο ή δύσκολο ένα παιχνίδι εξαρτάται από εμας. Ο μόνος τρόπος για να ανταπεξέλθουμε είναι με στόχος και προσήλωση στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας».

«Κόντρα στον Άρη είναι παιχνίδι χωρίς αύριο. Έχει τις δικές του δυσκολίες. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να βλέπουμε μόνο τον αγώνα με τον Άρη».

«Ο Καβενάγκι αξιολογείται μέρα με την ημέρα. Ο Αρτυματάς μπήκε στο τελικό στάδιο επαναφοράς. Σιγά-σιγά επιστρέφει και ο Αντωνιάδης. Με αυτούς που έχουμε θα πάμε να αγωνιστούμε κόντρα στον Άρη».

Keywords
Τυχαία Θέματα