ΑΕΚ: Αυτή κι αν ήταν επαγγελματική νίκη...

Αυτή κι αν ήταν επαγγελματική νίκη για την ΑΕΚ. Οι Λαρνακείς επέστρεψαν στις νίκες, πέρνοντας άλλο ένα ντέρμπι στην τελική, τρεις στροφές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Η ήττα από την Ομόνοια στην 22η αγωνιστική δεν τους πτόησε, αντίθετα τους πείσμωσε ακόμη περισσότερο, με τους παίκτες του Κρίστιανσεν να ιδρώνουν και να καταθέτουν σώμα και ψυχή στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, επιστρέφοντας στο -1 από την κορυφή.

Ο τίτλος είναι εκεί και πλέον είναι στο χέρι τους για το πως θα διαχειριστούν τους τρεις εναπομείναντες

αγώνες μέχρι τέλους. Ο Τόμας Κρίστιανσεν ήξερε τι ήθελε, ήξερε που να χτυπήσει και πως να πάρει το ζητούμενο, απέναντι σε μία αδύναμη Ανόρθωση. Υπήρχε σωστή διαχείριση και καλό στήσιμο της ομάδας, παρά τις αρκετές απουσίες που είχε ο Δανός τεχικός.

Στα συν ότι κέρδισε και τις απώλειες και την αποβολή του Λαμπάν, επιστρέφοντας σε ρυθμούς τίτλου και για 3η φορά πήρε θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα της Αμμοχώστου. Αυτή η ΑΕΚ φέτος μας έχει τρελλάνει, όχι μόνο είναι ομάδα που ξέρει τι πάει να πει νίκη, μας παρουσιάζει ένα πρόσωπο με νοοτροπία νικητή. Ο Τόμας Κρίστιανσεν μας έχει αποδείξει ότι γνωρίζει πώς να κάνει δυνατό come back και πώς να διαβάζει σωστά τους αντιπάλους.

Ένα από τα πολλά που κρατάμε από το ντέρμπι με την Ανόρθωση είναι ότι η ΑΕΚ αναγκάστηκε να ολοκληρώσει το παιχνίδι με διαφορετικό αμυντικό δίδυμο, ενώ αφού είχε ξεκινήσει με Μόισοφ και Λαμπάν, εξ ανάγκης οι Μουρίγιο και Νίνου τους αντικατέστησαν, χωρίς αυτό να επηρεάσει την ομάδα, αφού η Ανόρθωση εξακολουθούσε να ήταν ακίνδυνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα