«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα» (video)

Για τον αυριανό επαναληπτικό αγώνα με την Σεντ Τζόζεφς μίλησε ο προπονητής της ΑΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ. Τους ποδοσφαιριστές της ομάδας εκπροσώπησε ο Μάρκο Αϊρόσα.

Αναλυτικά τι δήλωσαν οι δυο:

«Όπως είπα και πριν από το πρώτον αγώνα, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Το καταλάβαμε αυτό το πράγμα στον πρώτο αγώνα. Μας δημιούργησαν προβλήματα στο πρώτο μέρος. Στο πρώτο μέρος πετύχαμε ένα γκολ αλλά στο δεύτερο επιβληθήκαμε και πήραμε

ένα καλό αποτέλεσμα και μια καλή νίκη εκτός έδρας. Δεν περιμένω εύκολο παιχνίδι αύριο. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να πιστέψει πως θα είναι εύκολος αγώνας. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον αγώνα. Να ήμαστε σοβαροί και επαγγελματίες και το πιο σημαντικό είναι μια καλή απόδοση για να κερδίσουμε. Οι ποδοσφαιριστές είναι συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για τον αγώνα»

Για την αντίπαλο της ΑΕΛ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ την Πρόγκρες από το Λουξεμβούργο η οποία άφησε εκτός της Ρεϊντζέρς Σκωτίας: «Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα για το χθεσινό παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Θα πρέπει να ήμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον αυριανό μας αντίπαλο. Στο ποδόσφαιρο μπορείς να κερδίσεις με το πάθος και το οικογενειακό πνεύμα. Αν έχεις καλή τεχνική και καλή ομάδα αυτό από μόνο του δεν μπορεί να σου δώσει νίκη. Αν τα ενώσεις όλα αυτά τότε μπορείς να δημιουργήσεις μια καλή ομάδα. Εμείς τα χρειαζόμαστε όλα αυτά για να κερδίσουμε αύριο».

Για τον Ευρωπαϊκό αγώνα στο Τσίρειο: «Όλοι είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε Ευρωπαϊκό αγώνα στο Τσίρειο. Από την περσινή χρονιά έχουμε νιώσει το πνεύμα το ομαδικό στο Τσίρειο. Ένας από τους στόχους που είχα από την περσινή χρονιά είναι να ενώσουμε ξανά αυτή την ομάδα. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει στο Τσίρειο . Η ομάδα χωρίς αυτό τον κόσμο δεν είναι τίποτα. Ελπίζω ότι θα έρθουν και να απολαύσουν ένα Ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Τσίρειο».

Για τα μετεγγραφικά: «Θέλω να καλωσορίσω τον Γουϊλερ. Είναι ακόμη ένας ποδοσφαιριστής στο ρόστερ μας . Διεθνής νεαρός Κύπριος ποδοσφαιριστής. Με ποιότητα και μέλλον μπροστά του. Οπόταν είναι μια αξία σ’ αυτή την θέση , και είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχουμε μέχρι τώρ».

Μάρκο Αϊροσα: «Η χρονιά έχει ξεκινήσει ,και είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι. Όπως είπαμε όλοι δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Για εμάς είναι σημαντικό να δείξουμε από αύριο πως η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη οικογένεια και είμαστε αποφασισμένοι για μια καλή χρονιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα