Τρίστασον: «Δεν υπήρχε κανένας λόγος να απορρίψω την ΑΕΚ»

Απόλυτα ικανοποιημένος απ' όσα πρόλαβε να δει στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο νεοφερμένος Ισλανδός μέσος, Άρνορ Τρίστασον με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Ισλανδίας.

Ο 24χρονος διεθνής μέσος εξήγησε πως βρέθηκε με την μορφή δανεισμού από την Ραπίντ Βιέννης στους «κιτρινόμαυρους» τονίζοντας πως συνομίλησε τόσο με τον Άρναρ Γκρέταρσον, όσο και με τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον για την ΑΕΚ.

«Πληροφορήθηκα για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ

από τον ατζέντη μου. Στη συνέχεια επικοινώνησα με τους Γκρέταρσον και Φινμπόγκασον, οι οποίοι επίσης αγωνίστηκαν στην Ελλάδα.

Ήθελα να ξέρω πως είναι τα πράγματα εκεί. Ήταν υπέροχο που συνομίλησα με τον Γκρέταρσον γιατί γνωρίζει πως λειτουργούν τα πάντα εκεί και μου έδωσε πληροφορίες εκ των έσω».

Οι συστάσεις που έλαβε για την ΑΕΚ αλλά και την Αθήνα ο Τρίστασον ήταν εξαιρετικές.

«Ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου. Η ΑΕΚ είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και η Αθήνα μια θαυμάσια πόλη. Όσοι έζησα εκεί μου λένε πως είναι εξαιρετικά όμορφη και βολική πόλη. Δεν υπήρχε κανένας λόγος για να απορρίψω την πρόταση της ΑΕΚ».

Ο πρώην παίκτης της Ραπίντ Βιέννης αναφέρθηκε στον Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και στους στόχους της ελληνικής ομάδας.

«Ο πρόεδρος είναι παθιασμένος και οι φιλοδοξίες του συλλόγου μεγάλες. Μπορείς να το καταλάβεις με όποιον μιλήσεις. Η ομάδα ψάχνεται στην αγορά για τις καλύτερες λύσεις. Οι στόχοι είναι δύο. Να προκριθεί στους ομίλους του Champions League και να κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα».

Ο Τρίστασον έχει σηκώσει ήδη τα μανίκια πιάνοντας δουλειά γνωρίζοντας πως οι απαιτήσεις στην ΑΕΚ είναι μεγάλες.

«Πετάω για Πολωνία για να συναντήσω την ομάδα στην προετοιμασία της. Θα μείνω εκεί μέχρι τις 16 Ιουλίου και στη συνέχεια θα δώσουμε αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ στις 25 Ιουλίου. Πρόκειται για έναν μήνα όπου το πρόγραμμα είναι απαιτητικό».

Keywords
Τυχαία Θέματα