«Δεν πρόκειται να στήσουμε γλέντι» (ηχητικό)

Για τα δυο σερί διπλά, κόντρα σε Απόλλωνα και Ανόρθωση αλλά και για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας Αντρέας Δημητρίου.

«Θα πρέπει να πούμε πως μετά τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα αν κερδίζαμε και την Ανόρθωση θα κάναμε ένα Ευρωπαϊκό άλμα. Η Ομόνοια έκανε το βήμα της Ευρώπης. Οι νίκες μας συνοδεύτηκε και με καλή απόδοση»

«Σε επτά παιχνίδια με Ανόρθωση και Απόλλωνα δεν χάσαμε ακόμη. Είμαστε η δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και

η Τρίτη καλύτερη άμυνα».

«Ναι υπάρχει ικανοποίηση αλλά έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε. Έχουμε τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, και στόχος μας είναι να αγωνιστούμε σε τελικό κυπέλλου μετά από τέσσερα χρόνια».

«Για εμάς είναι εξαιρετικά δύσκολο να μιλάμε για στόχους στην Ευρώπη, αλλά παλέψαμε για να ανεβάσουμε την ομάδα από τον γκρεμό. Ναι μεν χαιρόμαστε για τις νίκες αλλά δεν πρόκειται να στήσουμε γλέντι. Όταν θα επιστρέψουμε στους τίτλους θα κάνουμε και γλέντι»

«Ο Σιέρινταν που αποχώρησε τραυματίας από τον ντέρμπι με την Ανόρθωση δεν αντιμετωπίζει κάτι το ανησυχητικό. Εκτός θα είναι μόνο ο Δημητρίου».

«Δεν υπάρχει άλλο παιχνίδι από αυτό της Τετάρτης. Η προπώληση εισιτηρίων πηγαίνει αρκετά καλά. Πιθανόν να έχουμε και sold-out. Η προπώληση θυμίζει κάτι από Ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα