«Δεν παραχωρούνται οι Φάμπρεγας και Όσκαρ»

Την παραμονή των Σεσκ Φάμπρεγας και Όσκαρ στην Τσέλσι τουλάχιστον έως το τέλος της περιόδου προανήγγειλε ο Αντόνιο Κόντε με δηλώσεις του στην «Gazzetta dello Sport». Ο Ιταλός τεχνικός ξεκαθάρισε ότι οι δύο προαναφερθέντες δεν θα παραχωρηθούν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς όπως επισήμανε «είναι σημαντικοί παίκτες για την ομάδα μας».



Ο Ισπανός μέσος ταλαιπωρείται

από τραυματισμούς από το ξεκίνημα της σεζόν και δεν έχει καταφέρει να κερδίσει θέση στο αρχικό σχήμα , ενώ ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν έχει ξεκινήσει ούτε ένα ματς βασικός στο πρωτάθλημα από τότε που ο Κόντε αποφάσισε να αλλάξει το σύστημα σε 3-4-3. Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο Όσκαρ βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουβέντους, ενώ η Μίλαν ενδιαφέρεται έντονα για τον Φάμπρεγας.

Ο προπονητής των Λονδρέζων απέκλεισε το ενδεχόμενο αποχώρησης των παικτών από το «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ υποστήριξε ακόμη ότι η ομάδα του δεν χρειάζεται ενίσχυση: «Όλα είναι κουτσομπολιά. Δεν πρόκειται να τους αφήσω να φύγουν. Είναι σημαντικοί παίκτες για την Τσέλσι», είπε ο Κόντε, ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το αν θα αποκτηθεί αμυντικός απάντησε: «Αμυντικός τον Ιανουάριο. Είναι νωρίς να μιλάμε για κάτι τέτοιο, η ομάδα είναι πλήρης».

Keywords
Τυχαία Θέματα