«Δεν μιλήσαμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο ατζέντης του επιθετικού της Μπάγερν Μονάχου, Ρομπέρτ Λεβαντόφσκι τα... γυρίζει, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει κάνει καμία επαφή με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Πολωνό επιθετικό.

Πριν από δύο μέρες ο Τσέζαρι Κουχάρσκι σε ερώτηση για τις φήμες περί Λεβαντόφσκι και Ρεάλ Μαδρίτης απάντησε με το... λακωνικό «κάτι υπάρχει» ανάβοντας έτσι φωτιά σχετικά με μια πιθανή μετακίνηση του «Λέβα» στη Μαδρίτη.

Σήμερα, ωστόσο, ο ατζέντης του Πολωνού φορ της Μπάγερν Μονάχου τα... γύρισε

ξεκαθαρίζοντας σε συνέντευξή του πως ποτέ δεν έχει μιλήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης και πως ό,τι ακούγεται γύρω από το όνομα του Λεβαντόφσκι και τους «Μερένχες» είναι φήμες και μόνο.

«Δεν υπήρξε καμία συζήτηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης για μια πιθανή μεταγραφή. Είναι μόνο φήμες. Υπάρχουν πολλές φήμες γύρω από τον Ρόμπερτ για την κλάση που διαθέτει. Δεν είναι απλά γνωστός μόνο στην Πολωνία και στη Γερμανία, αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Κάθε μεταγραφική περίοδο νέες ομάδες ονειρεύονται να τον αποκτήσουν. Εγώ μπορώ να διαβεβαιώσω για ένα πράγμα: Δεν έχουμε μιλήσει με την ισπανική ομάδα», σχολίαζε ο εκπρόσωπος του Πολωνού επιθετικού της Μπάγερν.

Ο «Λέβα» φέρεται αυτή την περίοδο να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μπάγερν Μονάχου για την ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ζητάει ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τα 18 εκατομμύρια ευρώ, γνωρίζοντας και το ενδιαφέρον που υπάρχει από την πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα